MasterChef Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε

MasterChef Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Οι κριτές του MasterChef Instagram/masterchefgr

Ψηφοφορία - φωτιά για την Κόκκινη ομάδα και οι υποψήφιοι ρίχνονται στη μάχη για την παραμονή τους στο MasterChef. Ποιανού το πιάτο δεν θα περάσει το πάσο;

Ακόμα ένα ανατρεπτικό και γεμάτο ένταση επεισόδιο πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του MasterChef το βράδυ της Παρασκευής (15/04) με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας να βρίσκονται στην άβολη θέση της ψηφοφορίας μετά την ήττα στην ομαδική δοκιμασία.

Καλλιόπη και Ελπίδα είναι οι δυο παίκτριες των “κόκκινων” που έχουν διασφαλίσει την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής, η πρώτη ως κάτοχος της κάρτας ασυλίας και η δεύτερη καθώς αναδείχθηκε νικήτρια της Δοκιμασίας Ασυλίας που έλαβε χώρα στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Οι υπόλοιποι παίκτες θα φορέσουν τις μαύρες ποδιές τους και με τις ψήφους τους ανά χείρας θα κληθούν να υποδείξουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, με τις πληροφορίες να θέλουν τους Νικήτα, Νίκο, Μάριο και Φανή να είναι οι τέσσερις παίκτες που προκύπτουν από την ψηφοφορία.

Ο σεφ Χάρης Νικολούζος είναι ο guest κριτής για την αποψινή δοκιμασία αποχώρησης, ωστόσο το πιάτο που έχει φέρει μαζί του θα δυσκολέψει τους τέσσερις παίκτες, περισσότερο όμως τον Μάριο, ο οποίος φημολογείται ότι θα είναι και αυτός που θα αποχωρήσει οριστικά από το MasterChef.

MasterChef: Το trailer της Παρασκευής (15/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα