MasterChef: Άλλοι ταξίδεψαν στην Ιταλία και άλλοι μαγείρεψαν αστακό για ασυλία

MasterChef: Άλλοι ταξίδεψαν στην Ιταλία και άλλοι μαγείρεψαν αστακό για ασυλία

Για πρώτη φορά στα χρονικά του MasterChef οι δύο ομάδες είχαν διαφορά 40 ψήφων! Οι νικητές πήγαν στη Ρώμη, ενώ οι ηττημένοι διεκδίκησαν την ασυλία, ώστε να παραμείνουν στο ριάλιτι μαγειρικής. Ποιος είναι ασφαλής;

Κομβικό ήταν το επεισόδιο της Πέμπτης του MasterChef, με πολλά ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα, αλλά και με πρωτόγνωρα πράγματα να συμβαίνουν.

Μετά την εξωτερική ομαδική δοκιμασία στις εγκαταστάσεις της Aegean και Olympic Air, τα μέλη του πληρώματος που δοκίμασαν τα φαγητά των δύο ομάδων, ψήφισαν το καλύτερο μενού.

Οι τρεις κριτές έκαναν τους παίκτες να χάσουν τη γη κάτω απ΄τα πόδια τους, αφού τους ανακοίνωσαν κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά σε ομαδική δοκιμασία του MasterChef. 

Οι παίκτες “πάγωσαν” όταν έμαθαν πως οι δύο ομάδες είχαν διαφορά 40 ψήφων! Συγκεκριμένα, η μία ομάδα ψηφίστηκε με 48 θετικές ψήφους και η άλλη με μόλις 8, σαν να μην υπήρχε καν.

Η ομάδα που νίκησε ήταν, εν τέλει, η κόκκινη, με αρχηγό τον Ζαχίρ και υπαρχηγό τον Χρήστο (Κρατς), ενώ η ομάδα των μπλε με αρχηγό την Άλκηστη και υπαρχηγό τον Σταμάτη, “καταποντίστηκε”.

Οι μπλε ντράπηκαν πάρα πολύ για το τόσο άσχημο αποτέλεσμα ΄και για το ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαφορά σε ήττα, ενώ το έπαθλο που ανακοινώθηκε τους έκανε να στεναχωρηθούν περισσότερα.

Οι νικητές κέρδισαν ένα ταξίδι στη Ρώμη με τον Γιάννη Αποστολάκη και ενθουσιάστηκαν πάρα πολύ, ωστόσο, ο Ζαχίρ αναγκάστηκε να μείνει πίσω, αφού ένα πρόβλημα με τα χαρτιά του δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει.

Βέβαια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν τον άφησε έτσι και κανόνισε να πάνε οι δυο τους μια βόλτα με τη μηχανή και να δειπνήσουν στο εστιατόριο του σεφ σαν δυο καλοί φίλοι. 

Οι μπλε ταξίδεψαν την ίδια μέρα στην Ιταλία, δοκίμασαν ιταλικό espresso, το περίφημο gelato, έφαγαν πίτσα και έριξαν κέρματα στη Φοντάνα ντι Τρέβι όπου έκαναν τις ευχές τους. 

 

Οι ηττημένοι μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef και διεκδίκησαν την ασυλία για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής, ψαρεύοντας αστακούς, βράζοντάς τους και καθαρίζοντάς τους.

Οι τρεις καλύτεροι, που ήταν η Άλκηστις, ο Μανώλης και ο Σταμάτης, προχώρησαν στην επόμενη φάση, όπου έφτιαξαν ένα μοναδικό πιάτο με ψωμάκια burger, αστακό και αυγά.

Την ασυλία πήρε ο Σταμάτης, γι’ αυτό και στο επεισόδιο της Παρασκευής θα μπορεί να ψηφίσει, αλλά όχι να ψηφιστεί. Ποιοι θα βγουν υποψήφιοι για αποχώρηση και ποιος θα εγκαταλείψει το MasterChef;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα