MasterChef: Την “πρόδωσε” η καραβίδα και αποχώρησε με κλάματα από τον διαγωνισμό

MasterChef: Την “πρόδωσε” η καραβίδα και αποχώρησε με κλάματα από τον διαγωνισμό
Youtube

Σκληρή τηλεοπτική αναμέτρηση το βράδυ της Παρασκευής στο MasterChef ανάμεσα στην Πωλίνα Βετσίνοβα και η Δώρα Παπαδαντωνάκη. Ποια παίκτρια αποχώρησε

Το MasterChef επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (17/02) με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, εκπλήξεις και πολλές εντάσεις, μέσα από την συχνότητα του Star.

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν αυτήν την φορά η Πωλίνα Βετσίνοβα και η Δώρα Παπαδαντωνάκη για να να μονομαχήσουν για την παραμονή στο ριάλιτι.

Η συγκεκριμένη μαγειρική μονομαχία προήλθε από την ήττα της κόκκινης ομάδας και μετά την ψηφοφορία των μελών της. Οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Εντύπωση προκάλεσε στους τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής η απουσία του κριτή Πάνου Ιωαννίδη. Την θέση του προσωρινά πήρε η καλεσμένη και καταξιωμένη chef Κρίστυ Καραγεώργου, η οποία είχε ετοιμάσει και το πιάτο αντιγραφής.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί με την καλεσμένη τους, δοκίμασαν τα δυο πιάτα χωρίς να ξέρουν ποιο ανήκει σε ποια διαγωνιζόμενοι. Τελικά η κοπέλα που συγκέντωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και τελικά αποχώρησε ήταν η Δώρα Παπαδαντωνάκη.

«Δεν είμαι στεναχωρημένη, αλλά συγκινημένη γιατί θα μου λείψουν πολύ κάποια παιδιά» είπε η ίδια, με δάκρυα στα μάτια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα