MasterChef: Το τρολάρισμα του Κοντιζά στον Μπόμπαινα – “Είχες πει ότι θα φύγεις”

MasterChef: Το τρολάρισμα του Κοντιζά στον Μπόμπαινα – “Είχες πει ότι θα φύγεις”
Ο Δημήτρης Ταϊρίδης Youtube / @MasterChef Greece

Ο "Μπόμπαινας" κλήθηκε να συνεργαστεί με τους Κόκκινους στη νέα ομαδική δοκιμασία του MasterChef και ο Σωτήρης Κοντιζάς "άρπαξε" την ευκαιρία για να τον τρολάρει.

Αντιμέτωποι με μία νέα ομαδική δοκιμασία ήρθαν οι παίκτες του MasterChef στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/04) στο Star.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης ή αλλιώς “Μπόμπαινας”, ο παίκτης που ξεχώρισε για την προκλητική συμπεριφορά του στο μαγειρικό ριάλιτι, κλήθηκε να μαγειρέψει με τους Κόκκινους και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο.

Ο “Μπόμπαινας” υπήρξε αρχηγός της Μπλε ομάδας στο παρελθόν – προτού αποχωρήσει και επιστρέψει στο MasterChef – και τότε είχε προχωρήσει σε βαρύγδουπες δηλώσεις, λέγοντας πως αν του έλεγαν να αλλάξει ομάδα, θα αποχωρούσε.

Έτσι, την στιγμή που ο παίκτης πήγε να πάρει την κόκκινη ποδιά για να διαγωνιστεί, ανέφερε με χιούμορ στους κριτές: “Δύσκολη ώρα”.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς “άρπαξε” την ευκαιρία για τρολάρισμα και του απάντησε χαρακτηριστικά: “Δύσκολη ώρα γιατί είχες δηλώσει ότι θα την αφήσεις και θα φύγεις. Οπότε, εδώ που βρισκόμαστε, αν το πάρεις με τα πόδια, πότε πιστεύεις ότι θα φτάσεις σπίτι σου;”.

Παίκτες και κριτές “λύθηκαν” στα γέλια, ενώ ο “Μπόμπαινας” ανέφερε: Όχι, δεν θα το κάνω. Αφού συνεχίστηκε το παιχνίδι και τα βρήκαμε με τα παιδιά. Θα αγωνιστώ με τα παιδιά”.

MasterChef: Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα