MasterChef Trailer: Χάος στην κουζίνα – Απογοήτευση από τους κριτές

MasterChef Trailer: Χάος στην κουζίνα – Απογοήτευση από τους κριτές
Οι κριτές του MasterChef star tv

Μεγάλη μάχη δίνουν οι παίκτες για την τελευταία λευκή ποδιά στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef. Δείτε το trailer.

Ένα επεισόδιο γεμάτο εντάσεις περιμένει τους τηλεθεατές του Masterchef το βράδυ της Παρασκευής (01/04).

Τελευταία ημέρα της διαφορετικής εβδομάδας του Masterchef 2022 από την κανονική ροή, με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει να διεκδικούν την τελευταία λευκή ποδιά που οδηγεί στο σπίτι.

Στην πρώτη μέρα της διαδικασίας των επιστροφών, η Ελπίδα Μορφούλη κατάφερε να παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους τρεις κριτές, να πάρει τη πολυπόθητη λευκή ποδιά και να επιστρέψει στο σπίτι.

Στη δεύτερη μέρα επιστροφών τρία μαγειρικά ζευγάρια διεκδίκησαν άλλες τρεις λευκές ποδιές, που οδηγούν πίσω στο σπίτι του MasterChef 6.

Οι κριτές υποδέχτηκαν στο πλατό παίκτες που δεν κατάφεραν να προχωρήσουν στον μαγειρικό διαγωνισμό. Η νέα δοκιμασία θα χάριζε σε κάποιους από αυτούς μια δεύτερη ευκαιρία.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, που είχε βγει δεύτερος στο πρώτο σκέλος των επιστροφών, είχε στα χέρια του σημαντικά πλεονεκτήματα για την επόμενη φάση των μονομαχιών.

Ο Γρηγόρης επέλεξε να διαγωνιστεί με τον Νίκο. Ο Γρηγόρης έφτιαξε χτένια, μάνγκο, herb oil, αέρα εσπεριδοειδών και φύλλα cappuccino. Ο Νίκος Μπέρκας έφτιαξε χτένια με πέστο φουντουκιού, μάνγκο σε δυο υφές και λάδι μυρωδικών. Τελικά, την ποδιά κατάφερε να πάρει ο Νίκος και να επιστρέψει στον διαγωνισμό.

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης (Μπόμπαινας) βρέθηκε στην δοκιμασία έχοντας αντίπαλο τον Στέφανο Σαμανή. O Μπόμπαινας έφτιαξε Wagyu με σάλτσα από χουρμάδες, ζου από κρέας, πατάτα baby σε φύλλο δυόσμου και κατάφερε να επιστρέψει στο MasterChef, μιας και το πιάτο του κρίθηκε καλύτερο από εκείνο του Στέφανου.

Η Βασιλική μονομάχησε με την Αναστασία και ο αγώνας ήταν δύσκολος. Η Βασιλική έφταιξε μπαλοτίνα κοτόπουλου με κρέμα καρότου, μήλο κονφί και μήλο γλασέ με εσαλότ και κάπαρη!

Η Αναστασία από την άλλη έφτιαξε κροκέτες κοτόπουλου με μυρωδικά, κρέμα από πράσινο μήλο και passion fruit.

Τελικά την ποδιά κέρδισε η Βασιλική, η οποία επέστρεψε στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star συνεχίζεται το βρράδυ της Παρασκευής, με την τελευταία λευκή ποδιά που οδηγεί πίσω στο Masterchef.

Δύο παίκτες διαγωνίζονται για τη πολυπόθητη τελευταία θέση που έχει μείνει στον διαγωνισμό, ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος και ο Στέφανος Σαμανής.

Οι δύο παίκτες θα κληθούν να φέρουν εις πέρας δύο δύσκολες δοκιμασίες. Στο τέλος της διαδικασίας, οι κριτές φαίνονται ιδιαίτερα απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα ενός εκ των δύο.

MasterChef 6: Δείτε το trailer της Παρασκευής (01/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα