MasterChef Trailer: Εκτός ελέγχου ο “Μπόμπαινας”, τον μαζεύουν οι κριτές – “Θρίλερ” στην αποχώρηση

MasterChef Trailer: Εκτός ελέγχου ο “Μπόμπαινας”, τον μαζεύουν οι κριτές – “Θρίλερ” στην αποχώρηση
Ο "Μπόμπαινας" στο MasterChef 6 star tv

Σκληρή μάχη το βράδυ της Παρασκευής στην κουζίνα του MasterChef, με στόχο την παραμονή στον διαγωνισμό μαγειρικής. Μεγάλη απογοήτευση από τους κριτές.

Μια πολύ απαιτητική δοκιμασία για την παραμονή στο σπίτι του MasterChef αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Παρασκευής (29/04), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Στην Ομαδική Δοκιμασία της ιταλικής εβδομάδας, κόκκινοι και μπλε κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα μενού τεσσάρων αγαπημένων ιταλικών πιάτων, δηλαδή μπρουσκέτες, νιόκι, καπελέτι και κανόλι.

Το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στο γλυκό, καθώς πριν από αυτό τις δυο ομάδες χώριζε μόλις ένας πόντος.

Το πιο νόστιμο και σωστά ψημένο κανόλι ανήκε στους «Κόκκινους», οι οποίοι συγκέντρωσαν συνολικά 93 βαθμούς έναντι 87 και ανακηρύχθηκαν μεγάλοι νικητές της δοκιμασίας προς απογοήτευση των «Μπλε», οι οποίοι πλήρωσαν ακριβά το πρώτο πιάτο που ήταν εκτός θέματος.

Οι «Μπλε» είχαν μια τελευταία ευκαιρία να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο MasterChef 6. Στο τέλος το μέλος εκείνο που θα κέρδιζε την ασυλία και δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί στο συμβούλιο της Παρασκευής, που θα αναδείξει τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Στην πρώτη φάση της δοκιμασία ασυλίας που απαιτούσε από τους παίκτες να ετοιμάσουν μια κλασική συνταγή ζυμαρικών νικήτριες αναδείχθηκαν η Ελπίδα με την Ελισάβετ.

Στη δεύτερη φάση που έπρεπε να φτιάξουν τρεις τέλειες πίτσες την καλύτερη προσπάθεια είχε η Ελπίδα, κερδίζοντας έτσι την ασυλία από την Ελισάβετ και την είσοδό της στους TOP 10 του φετινού διαγωνισμού.

Η έκρηξη του “Μπόμπαινα” κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef θα τον φέρει σε κόντρα με τον Χριστόφορο και την Ελισάβετ, ενώ θα υπάρξει και παρέμβαση των κριτών.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης από τους κριτές, ένα πιάτο λαμβάνει ιδιαιτέρως αρνητικά σχόλια. Ποιοι θα καταφέρουν να διατηρήσουν τη θέση τους και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στη χρυσή δεκάδα του MasterChef 2022;

MasterChef: Το trailer της Παρασκευής (29/04)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα