MasterChef Trailer: Χαμός στην κουζίνα – Σε πανικό ο “Μπόμπαινας”

MasterChef Trailer: Χαμός στην κουζίνα – Σε πανικό ο “Μπόμπαινας”
MasterChef - Μπόμπαινας star tv

Σκληρή "μάχη" το βράδυ της Δευτέρας στην κουζίνα του MasterChef, με στόχο την παραμονή στον διαγωνισμό μαγειρικής. Δείτε το trailer.

Μια πολύ απαιτητική δοκιμασία για την παραμονή στο σπίτι του MasterChef αναμένεται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας (09/05), μέσα από τη συχνότητα του Star.

Οι κορυφαίοι εννέα του φετινού διαγωνισμού είναι πια γεγονός και ανάμεσα τους βρίσκεται επίσημα ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef της Ελλάδος.

Στη δοκιμασία του Mystery Box, αυτή τη φορά τους διαγωνιζόμενους περιμένει ένα μεγάλο δίλημμα. Ρίσκο ή ασφάλεια; Ιδού η απορία.

Κάποιοι θα αποφασίσουν να “προκαλέσουν” την τύχη τους, πιστεύοντας πως ο τολμών νικά, ενώ κάποιοι θα ακολουθήσουν τον πιο “ασφαλή “δρόμο για τη νίκη. Ένας όμως θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα πλεονεκτήματα, επηρεάζοντας με τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα. Εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους κριτές, θα κερδίσει και τη δοκιμασία.

Αντίθετα, εκείνοι με τις λιγότερο καλές προσπάθειες θα βρεθούν σε δυσμενή θέση και θα κληθούν να φορέσουν τη μαύρη ποδιά της υποψηφιότητας για αποχώρηση…

Ο “Μπόμπαινας” φέρνει για άλλη μια φορά πανικό στην κουζίνα, αντιμετωπίζοντας πολλές δυσκολίες στη δοκιμασία.

Ποιος ή ποια θα χαμογελάσει στο τέλος της ημέρας και ποιοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα “μαύρα μαντάτα”;

MasterChef: Το trailer της Δευτέρας (09/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα