MasterChef: Χτύπησε το χέρι του στον πάγκο και ούρλιαζε – Άφωνοι οι παίκτες

Διαβάζεται σε 2'
Ο Άνχελ στο MasterChef
Ο Άνχελ στο MasterChef Youtube/@Masterchef Greece

Τρόμαξε τους συμπαίκτες του ο Άνχελ με τα ουρλιαχτά του στο MasterChef. Οι νικητές, οι χαμένοι και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το MasterChef το βράδυ της Τρίτης (12/03) στο Star και ένα Tεστ Δημιουργικότητας, που απαιτούσε όλη την εφευρετικότητα των διαγωνιζομένων, περίμενε τις δύο μπριγάδες.

Αποφασισμένος να κερδίσει η γκρι μπριγάδα του εμφανίστηκε ο Άνχελ, που είναι πλέον αρχηγός.

Ωστόσο, ο τρόπος που επέλεξε για να εμψυχώσει τους παίκτες ήταν κάπως παράδοξος. Ο Άνχελ, θέλοντας να είναι όλα τέλεια, έβαλε τις φωνές στα μέλη της ομάδας του, ουρλιάζοντας και χτυπώντας δυνατά το χέρι του στον πάγκο.

«Ακούστε με όλοι. Θέλω να κερδίσουμε. Το καταλάβατε; Πάμε», είπε ωρυόμενος, με τους διαγωνιζόμενους να ξαφνιάζονται και να μένουν άφωνοι.

«Δε φοβάμαι. Θα του έβαζα ένα τηγάνι στο κεφάλι, ούτε θα ξαναμίλαγε» είπε ο Γιάννης, παίκτης των μπορντό.

«Ώπα, ρε μεγάλε, εντάξει!», σχολίασε ο Κώστας ενώ ο Νίκος ανέφερε: «Προσέξτε από εκεί, δαγκώνει. Εγώ μιλούσα σε ανθρώπους, αυτός δεν ξέρω τι έπαθε σήμερα. Πού νομίζει ότι απευθύνεται;».

MasterChef: Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ο Παναγιώτης, τελικά, έδωσε τη νίκη στην γκρι μπριγάδα, με τους μπορντό να αναγκάζονται να προχωρήσουν στην καθιερωμένη ψηφοφορία.

Ο Γιάννης άνοιξε την ψηφοφορία «καρφώνοντας» το νέο μέλος των μπορντό, Νίκο. Ο Μάριος έκαψε την ψήφο του δίνοντάς τη στην Τάνια, καθώς θεώρησε ότι δε θα ψηφιστεί. Τον Κυψίδη καταψήφισε και ο Αλέξανδρος. Ο Νίκος με τη σειρά του ψήφισε αρνητικά τον Σοφοκλή. Η Τάνια έκανε την έκπληξη φορτώνοντας τον Νίκο, με άλλη μία αρνητική ψήφο. Ο Σοφοκλής «κάρφωσε» τον Μάριο.

Ως αποτέλεσμα, o τέως αρχηγός της γκρι μπριγάδας, Νίκος, ψηφίστηκε ως ο δεύτερος υποψήφιος της εβδομάδας μετά τη μεταγραφή του στους μπορντό.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης Φραγκιουδάκης είχε αναδειχθεί πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μετά από την ψηφοφορία στην γκρι μπριγάδα.

Η ψηφοφορία προκάλεσε κάποια σχόλια, όπως εκείνο του Άνχελ που αναρωτήθηκε «Μήπως υπάρχουν κλίκες;», υπονοώντας πως η πρώην λεοπάρ ομάδα συνωμότησε για να βγάλουν στον «τάκο» τον Κυψίδη.

«Πήγε πρώτα η φιλία και νομίζω ότι σε αυτή τη φάση που είμαστε στον διαγωνισμό υπάρχει ο χώρος να γίνει, όταν θα μειωθούν και θα πρέπει να πάει στο πιο ανταγωνιστικό μέρος του διαγωνισμού τότε νομίζω δε θα υπάρχει φιλία, δε θα υπάρχει τίποτα», σχολίασε ο Νίκος στις κάμερες για την υποψηφιότητά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα