Masterchef: Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς και την έκραξαν – “Μας έχει πρήξει”

Διαβάζεται σε 3'
Masterchef 2024
Masterchef 2024 Glomex/Star

Παίκτρια ανακοίνωσε στους κριτές πως θέλει να αποχωρήσει από το Masterchef, προκαλώντας αντιδράσεις σε ορισμένα άτομα. Τι της είπαν οι κριτές.

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το Masterchef το βράδυ της Τρίτης (05/03) στο Star, με τους παίκτες να έχουν μπροστά τους ένα νέο Tεστ Δημιουργικότητας. Στα ζευγάρια των μονομαχιών, η Βιβή και η Τάνια ήταν αντίπαλες, με την πρώτη να έχει χαμηλή επίδοση και να προχωρά σε ένα μεγάλο ξέσπασμα.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτριες παρέδωσαν στους κριτές τα πιάτα τους, με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει αρχικά για εκείνο της Βιβής: “Εκ πρώτης βλέπω μία βελτιωμένη Βιβή στο κομμάτι της εμφάνισης. Ο σολομός έχει παραμαριναριστεί, έχει ξεφύγει, είναι πολύ έντονος. Πάρα πολύ καυτερή και η σάλτσα και σαλάτα από κάτω, που την έχεις μπλέξει με αυτόν τον πουρέ, αφήνει μία δυσάρεστη αίσθηση”.

“Πρέπει να ακούτε τι λέμε και να θυμάστε τι δοκίμασες πριν το στήσεις για να δεις τι θα αλλάξεις”, τόνισε ο κριτής του παιχνιδιού, δίνοντας τον πόντο στην Τάνια και την μπορντό μπριγάδα.

Αμέσως μετά, η Βιβή εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη και φορτισμένη, ξεσπώντας: Πάλι τα έχω κάνει σκατά; Εντάξει, δεν υπάρχει αυτό. Θα ζητήσω να βγάλω την ποδιά μου τώρα και να φύγω“. “Δεν θέλω ρε φίλε, θα σηκώσω χέρι και θα πω να αποχωρήσω” είπε στους συμπαίκτες της, οι οποίοι προσπαθούσαν να την μεταπείσουν.

“Εννοείται πως θόλωσα μετά την κριτική, γιατί είχα δοκιμάσει και εμένα μου έκανε. Κάνω προσπάθεια. Και λέω, μήπως τελικά δεν είμαι Masterchef;” αναρωτήθηκε στο προσωπικό της cue.

Έπειτα, η Βιβή σήκωσε το χέρι της και ανακοίνωσε πως θα ήθελε να αποχωρήσει από το Masterchef.  “Θα ήθελα να αποχωρήσω από τον διαγωνισμό, διότι δεν αποδίδουν οι προσπάθειές μου, νιώθω ότι δεν τα πάω καλά και μένω λίγο πίσω. Από το να με σώζουν οι δοκιμασίες αποχώρησης… δεν έχω βγάλει κάτι καλό και με παίρνει πάρα πολύ από κάτω. Το θέμα είναι να ευχαριστιέμαι αυτό που κάνω” είπε ενώπιον κριτών και συμπαικτών.

“Έχει κάνει ένα σούσουρο από το πουθενά, όλο για το θεαθήναι, κοντεύει να λιώσει το παγωτό μου. Μας έχει πρήξει τα κα…λα, πάρε τον π…λο να τελειώνουμε ρε φίλε! Πολλή τοξικότητα έχουμε ήδη μέσα στο παιχνίδι”, εξερράγη ο Γιάννης, με τη Βιβή τελικά να ηρεμεί και να το ξανασκέφτεται.

Η παίκτρια αποφάσισε, τελικά, να μείνει στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια η μπορντό μπριγάδα έβγαλε ως υποψήφιο τον Χρήστο Γ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα