Μικρούτσικος: Η αινιγματική δήλωσή του για το “Super Katerina” – “Έχω κάνει μπότοξ”

Διαβάζεται σε 2'
Μικρούτσικος: Η αινιγματική δήλωσή του για το “Super Katerina” – “Έχω κάνει μπότοξ”
Super Katerina Glomex - Alpha Tv

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η “αλήθεια” του για τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παρουσία του στην “Super Κατερίνα” του Alpha, προχωρώντας σε δηλώσεις που θα συζητηθούν…

«Στη συγκεκριμένη εκπομπή ο αριθμός των κοψιμάτων καθημερινά νομίζω ότι αν μπορούσε να θεσμοθετηθεί σαν αγώνισμα, θα έπαιρνε χρυσό ολυμπιακό σε σχέση με τα κοψίματα σε εμένα και σε άλλους γενικότερα… Αυτό το πράγμα εγώ δεν θα το ξαναζήσω… Για να είμαι εδώ που είμαι είπα, δεν με νοιάζει αν μιλώ ένα λεπτό ή δέκα. Όταν όμως μιλήσω, εκτός κι αν πλατειάσω και μου πούνε “πιο σύντομα” θα το δεχτώ, θέλω να ολοκληρωθεί η άποψή μου. Αυτή είναι η βάση συνεργασίας».

Στο σχόλιο του Κωνσταντινίδη σχετικά με το αν τον αγαπάνε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Επειδή εσύ είχες πιο οργανική σχέση, πήγαινες στις συσκέψεις, έβλεπες τα παιδιά. Εγώ είμαι ένας είδος επισκέπτη, συμμετέχοντα. Αν εσύ το λες με το βάρος και τη σοβαρότητα των λόγων σου, εσύ το υπογράφεις, εγώ δεν μπορώ να το υπογράψω…» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε κριτική στην ελληνική τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε στον ηλικιακό ρατσισμό και τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Αν διέκρινα μία υποτίμηση γιατί είχα οικονομική ανάγκη στην πρόταση να επιστρέψω στην τηλεόραση, θα έλεγα “όχι”. Είμαι αιρετικός για την ελληνική τηλεόραση, αν αυτό σημαίνει να λες αυτό που βλέπεις και με άποψη. Η ελληνική τηλεόραση είναι διαπλεκόμενη και υπερασπίζεται συμφέροντα. Πολλοί από τους ανθρώπους που απαρτίζουν μία εκπομπή έχουν “δίπλωμα” στο γλείψιμο. Δεν είμαι γλείφτης κανενός και δεν αποδέχομαι το γλείψιμο. Δυο φορές στη ζωή μου, μου έδωσαν “τίτλο” και τον αρνήθηκα. Δεν δέχομαι τη διαδικασία να “σκοτώνουν τα αλόγα πριν γεράσουν” στην τηλεόραση, γιατί είναι πιο καθαρά από κάποια “μουλάρια” που κυκλοφορούν».

«Η αναφορά στις ηλικίες στην τηλεόραση, κρύβει έναν ηλικιακό ρατσισμό που είναι όπλο των ατάλαντων. Ήμουν αρνητικός στις αισθητικές επεμβάσεις που μου πρότειναν όταν επέστρεψα στην τηλεόραση και δέχτηκα μόνο να κάνω μπότοξ», σημείωσε κλείνοντας.

Το σχετικό βίντεο

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα