Μουρμούρα: Αυτός ο άνδρας “εισβάλλει” στη ζωή του “Μηνά”

Μουρμούρα: Αυτός ο άνδρας “εισβάλλει” στη ζωή του “Μηνά”
Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα alpha tv

Ένας μυστηριώδης άνδρας εντάσσεται στα νέα επεισόδια της "Μουρμούρας", με στόχο να απαλύνει τον πόνο του "Μηνά", μετά τον θάνατο της "Βουλίτσας".

Με πολλές αλλαγές θα επιστρέψει στους δέκτες μας, την επόμενη σεζόν, η επιτυχημένη σειρά του Alpha “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα”, καθώς θα υπάρξουν αποχωρήσεις και νέες προσθήκες.

Ένας κύκλος έκλεισε για την ηθοποιό Ελένη Κοκκίδου, η οποία αποχώρησε από τη σειρά, με τη “Βουλίτσα” να πεθαίνει αναπάντεχα.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν, η “Βουλίτσα” έφυγε από τη ζωή, γεμίζοντας με πόνο την ψυχή του “Μηνά” (Αντώνης Αντωνίου).

Το τέλος της ηρωίδας ήταν σουρεαλιστικό, με την ίδια να πνίγεται, τρώγοντας ψάρι… μουρμούρα.

Ο “Μηνάς” κάλεσε στην Κρήτη τα υπόλοιπα ζευγάρια της σειράς, καθώς επιθυμία της εκλιπούσας ήταν στην κηδεία της να βρεθούν όλοι μαζί για μια τελευταία φορά.

Έτσι έγινε. Όλα τα ζευγάρια της σειράς “ενώθηκαν” στην Κρήτη, για το “τελευταίο αντίο” στη “Βουλίτσα”, η οποία αποτεφρώθηκε, μιας και αυτή ήταν η επιθυμίας της.

Στην τελευταία σκηνή της σειράς είδαμε τον “Μηνά” να καταρρέει, κλαίγοντας απαρηγόρητος μπροστά από τη φωτογραφία της “Βουλίτσας” του. Ο ίδιος βιώνει την απόλυτη μοναξιά και πηγαίνει στο κρεβάτι τους και χαϊδεύει το άδειο μαξιλάρι…

Η “Βούλα” αποχαιρετά τον “Μηνά” τραγουδώντας το κομμάτι “Σβήσε το φως να κοιμηθούμε”.

Η στιγμή που η “Βούλα” πεθαίνει

Μουρμούρα: Το “τελευταίο αντίο” των ζευγαριών

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Αυτή η ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Ελένη Κοκκίδου

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ηθοποιός που θα πάρει τη θέση της Ελένης Κοκκίδου, ως το νέο ταίρι του Αντώνη Αντωνίου, στην 11η χρονιά της σειράς, θα είναι η Μαρία Κατσανδρή.

Μαρία Κατσανδρή papadakispress

Ο “Μηνάς” θα θρηνήσει την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, ωστόσο μια νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή του, η οποία θα κληθεί να απαλύνει τον πόνο του.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Κατσανδρή συμμετείχε τη φετινή σεζόν στη δραματική σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

Και ο Κώστας Φραγκολιάς “εισβάλλει” στη σειρά

Ο Κώστας Φραγκολιάς πρόκειται να ενταχθεί στα νέα επεισόδια της σειράς, καθώς θα είναι ο νέος κολλητός του “Μηνά”.

Ο Φραγκολιάς θα υποδυθεί έναν ανατρεπτικό ποιητή, ο οποίος μάλιστα θα έχει και… ποδοσφαιρικές ανησυχίες. Στόχος του να απαλύνει τον πόνο του “Μηνά”, μετά τον θάνατο της “Βουλίτσας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός είχε πραγματοποιήσει το πρώτο του guest στη σειρά το 2021.

Οι αλλαγές που έρχονται στη “Μουρμούρα”

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η παραγωγή του σίριαλ του Alpha, έψαχνε ένα ζευγάρι που θα αντικαταστήσει τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη και τη Μαρία Χάνου, οι οποίοι αποχωρούν από τη σειρά.

Έπειτα από αρκετά κάστινγκ, φαίνεται πως το νέο ζευγάρι της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα είναι η Εριέττα Μανούρη και ο Στάθης Κόικας. Σημειώνεται ότι και οι δύο ηθοποιοί συμμετείχαν στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”.

Κλέλια Ρένεση: Αποχωρεί από τη “Μουρμούρα”

Τέλος για την γνωστή ηθοποιό Κλέλια Ρένεση ο ρόλος της “Καίτης” στη σειρά “Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα”.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχωρεί από την σειρά, καθώς, όπως γράφει, πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια”.

Μιλώντας με πολλή αγάπη για τον ρόλο της, τον οποίο υποδύθηκε για πέντε χρόνια, η Κλέλια Ρένεση δηλώνει έτοιμη να αποχαιρετήσει την “Καίτη” και να ανοίξει ένα νέο κύκλο στη ζωή της το επόμενο διάστημα.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

“Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη που λέει και το ρητό… και όπου Ρώμη η πηγή του καθενός. Με ένα πέπλο χαρμολύπης αποχαιρετώ την πανέμορφη «οδό Μουρμούρας», καθώς κλείνει για μένα φέτος αυτός ο υπέροχος πενταετής κύκλος. Ελπίζω, μέσα απ’ την καρδιά μου, η Καιτούλα, η Καιτάρα, η Καίτη –Κιτσο, αυτός ο δυναμίτης που δημιούργησε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και πλαισίωσε με τόση αγάπη όλη η ομάδα, να άγγιξε τις καρδιές σας και να σας θύμισαν τι σημαίνει αγάπη όπως έκανε σε μένα!

Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του, και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα απ’ τη δουλειά μου, έχει και και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο. Ελπίζω πάντα να ευλογούμαι με τόσο ωραία πλάσματα (ρόλους) και να φωτίζω έστω και λίγο τις ομίχλες της καθημερινότητας (οπότε και όπως το καταφέρνω). Τα πράγματα τελειώνουν γιατί πρέπει η καρδιά να μπει σε καινούρια μονοπάτια. Με πολλή αγάπη”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα