Μπέτυ Λιβανού: Πώς βρέθηκε με τέσσερα επίθετα σε τράπεζα

Μπέτυ Λιβανού: Πώς βρέθηκε με τέσσερα επίθετα σε τράπεζα
Η Μπέτυ Λιβανού καλεσμένη στο Dot. glomex

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα χρόνια της Finos Film και τη δημοσιότητα, ενώ αποκάλυψε και ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα σε τράπεζα, όταν βρέθηκε να έχει... τέσσερα επίθετα.

Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/6) η Μπέτυ Λιβανού. Η σπουδαία ηθοποιός μίλησε για τα χρόνια της Finos Film και την αγοραφοβία που της δημιούργησε η απότομη δημοσιότητα, ενώ απάντησε στον αστικό μύθο αν έλαβε ποτέ μέρος σε καλλιστεία.

Ακόμη, η Μπέτυ Λιβανού αναφέρθηκε στην 40χρονη σχέση με τον σύζυγό της, τον γνωστό σκηνοθέτη Γιώργο Πανουσόπουλο, αλλά και στη σχέση της με το χρόνο, ενώ αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα σε τράπεζα, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε να έχει… τέσσερα επίθετα.

“Κάποτε μου στείλανε μια επιταγή με το ψευδώνυμό μου, το Λιβανού και πήγα στην τράπεζα και τους λέω ‘κοιτάξτε, το πραγματικό μου όνομα είναι αυτό, αλλά είμαι και αυτή’. Κοίταζε εκείνος. Λέω ‘αλήθεια σας λέω”. Ρωτήστε και την κόρη μου είπα. Λέω ‘Μαργαρίτα, πώς με λένε’ και λέει Πανουσοπούλου, τρίτο όνομα αυτό, το όνομα του συζύγου μου. Άκουγε λοιπόν ο ταμίας, ο οποίος γυρίζει και λέει ‘κύριε διευθυντά, είναι γνωστή η κυρία. Είναι η κυρία Λαμπέτη’. Μετά δε μου έδωσε την επιταγή”, είπε η ηθοποιός.

Δείτε το εν λόγω περιστατικό, όπως το περιέγραψε η ηθοποιός, στο 9:40 του βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα