Τάσος Μπουγάς: Η Κορομηλά ήθελε να βάψω μαύρα τα μαλλιά μου

Τάσος Μπουγάς: Η Κορομηλά ήθελε να βάψω μαύρα τα μαλλιά μου
Τάσος Μπουγάς Glomex

Ο Τάσος Μπουγάς ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» και σε μια απολαυστική συνέντευξη αναφέρθηκε στην πολυτάραχη ζωή του, στην Ρούλα Κορομηλά, αλλά και στον Μηδενιστή

Ο “πλανητάρχης” Τάσος Μπουγάς ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2Night Show” και όπως σχολίασε και ο παρουσιαστής “έλαμπε”. Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε ο τραγουδιστής, έχει κόψει το κάπνισμα και έχει χάσει 7 κιλά.

“Είμαι 350 χρονών και δεν έχω πάει ποτέ σε γιατρούς. Πάω και κάνω κάθε 2-3 χρόνια τσεκ απ. Κάνω μπάνιο στη θάλασσα κάθε μέρα, χειμώνα-καλοκαίρι”, παραδέχτηκε.

Φυσικά δεν μπορούσε να μην γίνει αναφορά στην πολυτάραχη ερωτική ζωή του και ο τραγουδιστής παραδέχτηκε πως δεν έχει ξαναπαντρευτεί τελευταία.

“Έχω μια γκρινιάρα. Πάντα υπάρχει μια γυναίκα. Είμαι ελεύθερος, αλλά είμαι με γυναίκα. Free λέμε όταν δεν έχουμε παντρευτεί. Όμως είμαι πιστός. Έτυχε να το τηρώ αυτό. Έχω κάνει 12 γάμους”.

“Παλιά που επιτρεπόταν το κάπνισμα έμπαιναν στα κανάλια με πούρο και γυαλιά παριστάνοντας εμένα. Αν έβαζα τίτλο στον εαυτό μου αυτός θα ήταν ‘Ο ερωτικός Τάσος Μπουγάς’. Μου αρέσει η ερωτική ζωή. Τα έχω κάνει όλα”.

Ακόμα αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό με τη Ρούλα Κορομηλά. “Κανονικά έπρεπε να κρατάω κακία στη Ρούλα Κορομηλά. Ένας φίλος που την ήξερε καλά με πήγε τότε για να με βγάλει σε μια νυχτερινή εκπομπή που έκανε τότε στον ΑΝΤ1. Μόλις με είδε, είπε να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα για να με βγάλει στην εκπομπή. Εγώ είπα ότι δεν τα βάφω μαύρα.”

Ο Τάσος Μπουγάς πέρασε από τις “Μύγες” και δεν μάσησε τα λόγια του. Μάλιστα, όταν έγινε αναφορά στον “Μηδενιστή”, τον Παναγιώτη Μπουγά και τις φήμες γύρω από το αν είναι γιος του ή όχι ο Τάσος απάντησε “Παραμύθι είναι. Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα γιατί λέει ότι είναι γιος μου. Μου λέει ‘Το κάνω για διαφήμιση’. Θα έκανα τραγούδι μαζί του, με όλο τον κόσμο έχω κάνει. Δεν έχω κάνει και με τους νέους ράπερ; Και πρωτοξεκίνησα από τα Σκουμπριά (σ.σ. Τα Ημισκούμπρια).


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα