My Style Rocks: Αποκάλεσαν συμπαίκτρια τους “σμίγκολ” και “γιαγιά” – Χαμός στο πλατό

Διαβάζεται σε 2'
msr
My Style Rocks glomex

Η Δώρα και η Μορτασία κλήθηκαν να σχολιάσουν τη στιλιστική επιλογή της Γεωργίας και αυτό δεν πήγε καθόλου καλά.

Επέστρεψε με ένα ακόμη επεισόδιο το απόγευμα της Πέμπτης (07/12) το My Style Rocks μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και για ακόμη μια φορά δεν έλειψε το στιλ, τα αυστηρά σχόλια αλλά και οι εντάσεις μεταξύ των παικτριών.

Μία από τις στιγμές που τάραξαν τα νερά του show μόδας ήταν όταν η Δώρα κλήθηκε να σχολιάσει το look της Γεωργίας, παρομοιάζοντάς την με “σμίγκολ“, τον σκοτεινό χαρακτήρα των ταινιών “Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”.

Βρε κορίτσι μου σήμερα, τι σε έπιασε με αυτό το σακάκι; Σαν σμίγκολ είσαι!”, είπε αρχικά η Δώρα με τη Γεωργία να ξαφνιάζεται δυσάρεστα αφού δεν περίμενε ένα τέτοιο αρνητικό σχόλιο.

Η παίκτρια δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτά, και πρόσθεσε πως το σακάκι που επέλεξε η συμπαίκτριά της “την κόνταινε και τη βάραινε”.

“Δεν είναι για σένα ή μάλλον το έβαλες λάθος. Ήθελε κάτι πιο ψηλό, να σε ‘σηκώνει’. Δεν σου πάει καθόλου αυτό το σακάκι, δεν μου αρέσει καθόλου […] Μου φαίνεσαι μουντή και σκοτεινή. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το σακάκι, την κονταίνει. Είναι για πιο ψηλή γυναίκα”, πρόσθεσε η Δώρα, με τα σχόλιά της να προκαλούν αντιδράσεις από τις υπόλοιπες παίκτριες του My Style Rocks.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια η Μορτασία, η οποία βλέποντας τη Γεωργία σχολίασε πως όσο το σακάκι της ήταν κλειστό τής θύμισε τη… γιαγιά της. “Το μέσα δεν είναι τόσο ‘γιαγιά’ αλλά αυτό το μωβ που νομίζεις ότι σε φωτίζει δεν σε φωτίζει καθόλου, το φόρεμα είναι σαν να είναι μεγάλο και με τη ζώνη ακόμα χειρότερα, δεν πέφτει καλά”, είπε η παίκτρια του My Style Rocks.

Δείτε το απόσπασμα από το My Style Rocks:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα