My Style Rocks: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Όλες οι λεπτομέρειες

My Style Rocks: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Όλες οι λεπτομέρειες

Ο μισός τελικός θα προβληθεί ως μαγνητοσκοπημένος, ενώ ο άλλος μισός θα προβληθεί live! Η νικήτρια θα αναδειχθεί μέσα από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας των κριτών και της ψηφοφορίας των τηλεθεατών.

Το βράδυ της Παρασκευής στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι μόδας, που κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Από τις δεκάδες κοπέλες που πέρασαν από το πλατό του My Style Rocks, έμειναν μόνο 6 παίκτριες, οι οποίες είναι οι εξής: Μαρία Λέκα, Φωτεινή Τράκα, Χριστίνα Παπαδέλλη, Ιωάννα Σιαμπάνη, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και Νίνα Παπαϊωάννου.

Οι παίκτριες διεκδικούν το στέμμα της βασίλισσας της μόδας και το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Το απόγευμα της Παρασκευής, δυστυχώς, μία κοπέλα έχασε την ευκαιρία να βρίσκεται στον μεγάλο τελικό, αφού υπήρξε αποχώρηση. Η παίκτρια που δεν θα κατάφερε να έχει μια θέση ανάμεσα στις 6 παίκτριες του τελικού, ήταν η Ρόζα Κεντάλα.

Πώς θα γίνει ο τελικός

Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί πως ο μισός τελικός θα προβληθεί ως μαγνητοσκοπημένος, ενώ ο άλλος μισός θα προβληθεί live!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα υποδεχθεί στο πλατό τους τρεις κριτές Μπέττυ Μαγγίρα, Στέλιο Κουδουνάρη και Δημήτρη Αργυρόπουλο για μια τελευταία φορά. Μαζί τους θα είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ως τέταρτη κριτής, ενώ ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, θα ξεσηκώσει το πλατό με τα τραγούδια του.

Η νικήτρια του My Style Rocks θα αναδειχθεί μέσα από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας των κριτών και της ψηφοφορίας των τηλεθεατών.

Από την κρίση των τηλεθεατών θα διαμορφωθεί μια κατάταξη από την οποία η παίκτρια της κορυφής θα λάβει 6 πόντους, η επόμενη 5, η τρίτη 4 κ.οκ. Το ίδιο θα γίνει και στη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και στο τέλος οι πόντοι κοινού και κριτών θα προστεθούν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα