My Style Rocks: Χαμός στην πρεμιέρα – “Μην είσαι γλωσσού” είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε παίκτρια

My Style Rocks: Χαμός στην πρεμιέρα – “Μην είσαι γλωσσού” είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε παίκτρια
My Style Rocks skai tv

Με ένταση και νεύρα επέστρεψε στους δέκτες μας το My Style Rocks. Ο εκνευρισμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Το My Style Rocks, η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή, επέστρεψε στον ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17.00.

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε στο πλατό εννέα διαγωνιζόμενες με στυλ, δυναμισμό, και άποψη, που θα πρέπει να αποδείξουν στην κριτική επιτροπή ότι είναι fashion experts!

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και καλωσορίσατε στην μεγάλη πρεμιέρα του My Style Rocks. Αισθάνομαι ενθουσιασμό και έχω περιέργεια και είμαι έτοιμη να μάθω για τη μόδα, για το style και μαζί θα είμαστε στην πιο stylish εκπομπή», ανέφερε στην έναρξή της η Κατερίνα Καραβάτου.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε και την κριτική επιτροπή, με τον Δημήτρη Σκουλό να κάθεται πρώτος στην καρέκλα.

Ακολούθησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Το κόνσεπτ είναι να δώσουμε το έναυσμα στα κορίτσια να κάνουν ωραία στυλ και να πάρουν ιδέες και οι γυναίκες να κάνουν το δικό τους στυλ», είπε η ίδια.

Την τριάδα της επιτροπής έκλεισε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος που το project επέστρεψε στους δέκτες μας.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η Emilia Vodos εμφανίστηκε ενώπιον των κριτών και διαφώνησε με όσα έλεγε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το ρούχο της.

Η κριτής δεν το άφησε να πέσει τίποτα κάτω και αντέδρασε, λέγοντας: «Με ρωτάς την άποψή μου; Θέλεις να σου πω ή δεν θέλεις; Θα μου λες την γνώμη σου όταν ολοκληρώνω. Μην είσαι γλωσσού. Συγχωρεμένη, δεν θα ξαναγίνει

Μάλιστα η Ηλιάνα έδωσε στην παίκτρια μόνο ένα βαθμό: «Επειδή δεν παίρνεις από λόγια και πρέπει να το δουλέψεις συνολικά γιατί εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε και δεν το έχεις καταλάβει, θα ξεκινήσουμε από τα χαμηλά για να πάμε στην νίκη. Στην εύχομαι»

My Style Rocks: Ο εκνευρισμός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα