My Style Rocks: Η εκκεντρική “no pants” εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά – Βίντεο

Διαβάζεται σε 2'
My Style Rocks: Η εκκεντρική “no pants” εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά – Βίντεο

Ο Λάκης Γαβαλάς εφαρμόζει το “no pants” trend στο My Style Rocks και προκαλεί τον θαυμασμό των υπόλοιπων κριτών. Η ατάκα της Καραβάτου.

Με νέο επεισόδιο επιστρέφει το My Style Rocks το απόγευμα της Πέμπτης (28/03) στον ΣΚΑΙ και ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος επανήλθε χθες στο πλατό, συνεχίζει τις εκκεντρικές εμφανίσεις.

Όπως βλέπουμε στο απόσπασμα που εξασφάλισε το NEWS 24/7, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας εφαρμόζει το “no pants” trend, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές το τελευταίο διάστημα και το οποίο έχουν δοκιμάσει πολλάκις και οι διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας.

Συγκεκριμένα, φοράει ένα μαύρο κορμάκι, το οποίο έχει συνδυάσει με μαύρες over the knee μπότες, διαφάνεια στο πάνω μέρος και μαύρη καπαρντίνα.

Φυσικά, το look του δεν έμεινε ασχολίαστο. “Αυτό είναι πέρα από κάθε φαντασία! Λάκη τι γίνεται;” τον ρωτά η Κατερίνα Καραβάτου, με τον ίδιο να απαντά πως κάτι έπεσε πάνω στο παντελόνι του, λεκιάστηκε και το έβγαλε.

“Αυτό είναι το απόλυτο “no pants” trend” λέει η παρουσιάστρια, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να σχολιάζει πως “είναι το απόλυτο κορμάκι trend” και τον Λάκη Γαβαλά να τραγουδά “Το κορμάκι σου το λυγερό, δεν θα μείνει για πολύ καιρό”.

Το “no pants” trend αφορά τα outfits που είναι χωρίς παντελόνι, αντιθέτως βασίζονται σε κοντά σορτσάκια που μοιάζουν με εσώρουχο.

My Style Rocks: Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

My Style Rocks: Το σημερινό task των fashionistas

Στο μεταξύ, τα τζιν επιστρατεύονται για το σημερινό task του My Style Rocks και οι διαγωνιζόμενες πρέπει να φέρουν looks που θα βασίζονται στο συγκεκριμένο ύφασμα αλλά θα είναι κατάλληλα για βραδινή έξοδο. Θα καταφέρουν να δώσουν αυτή τη λάμψη που απαιτεί μία τέτοια εμφάνιση;

Η Μπι φέρνει στο σύνολό της μία δημιουργία της Ελεάνας Δαρίβα η οποία έχει δημιουργηθεί από 20 παντελόνια! Η εμφάνισή της, δίνει ιδέες, όπως υποστηρίζει η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Ο Λάκης Γαβαλάς, με αφορμή την εμφάνιση της Ζέτας, δίνει μαθήματα μόδας εξηγώντας τι είναι η ιαπωνική cimoza! Η συγκεκριμένη εμφάνιση γίνεται αιτία να διαφωνήσουν η Έβελυν Καζαντζόγλου και ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Casablanca και Σιμόν έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση για τα ρούχα από σχεδιαστές…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα