My Style Rocks: Ο ημίγυμνος κολλητός της Χριστίνας “κόλασε” Σπυροπούλου και Μαγγίρα

My Style Rocks: Ο ημίγυμνος κολλητός της Χριστίνας “κόλασε” Σπυροπούλου και Μαγγίρα
Ο Ντάνιελ έκλεψε τις εντυπώσεις στο gala

Φωτιές στα πλατό του Gala του ριάλιτι μόδας άναψε ο Ντάνιελ, που συμμετείχε στην παρουσίαση του concept της Χριστίνας Παπαδέλλη, κάνοντας παίκτριες, παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή να παραμιλούν.

Το Gala του My Style Rocks το βράδυ της Παρασκευής είχε ως θέμα το “Bachelorette Party”. Έτσι και η Χριστίνα Παπαδέλλη ντύθηκε, στολίστηκε, πήρε τις φίλες της και υποτίθεται ότι βγήκαν να γλεντήσουν την τελευταία της “ελεύθερη” νύχτα πριν παντρευτεί. Μόνο που φρόντισε να εμπλουτίσει το act της και με ένα υποτιθέμενο “go go boy” που άναψε φωτιές στο πλατό.

Στην πραγματικότητα, ο ημίγυμνος χορευτής που υποτίθεται ότι “κόλασε” με το σέξι χορευτικό του τη Χριστίνα δεν ήταν άλλος από τον Ντάνιελ, ο οποίος είναι και μοντέλο και αθλητής και χορευτής και κολλητός της παίκτριας.

Το σόου που έδωσε στη σκηνή έκλεψε τις εντυπώσεις, έκανε τις συμπαίκτριες να δώσουν υψηλή βαθμολογία, την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να τον κρατήσει για ώρα στο πλάι της εμφανώς ενθουσιασμένη και την Μπέτι Μαγγίρα να σηκωθεί από τη θέση της για να τον θαυμάσει από κοντά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα