My Style Rocks: Παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς – “Ντρέπομαι για τον εαυτό μου”

Διαβάζεται σε 2'
My Style Rocks: Παίκτρια ξέσπασε σε λυγμούς – “Ντρέπομαι για τον εαυτό μου”
Glomex/ΣΚΑΙ

Η Γεωργία έβαλε τα κλάματα στο πλατό του “My Style Rocks” όταν της έκαναν παρατήρηση για το καρτελάκι στα ρούχα της. Ο έντονος διάλογος με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Με εντάσεις ξεκίνησε η νέα εβδομάδα του “My Style Rocks” στον ΣΚΑΙ, καθώς η εμφάνιση μίας διαγωνιζόμενης είχε μια απρόσμενη εξέλιξη.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή μετά από οκτώ σχεδόν κύκλους εμφανίσεων έχουν πλέον προσδοκίες από τις παίκτριες, που πρέπει να δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες.

 

Έτσι, όταν η Γεωργία ξέχασε ένα καρτελάκι στο πανωφόρι της, δέχτηκε την ανάλογη κριτική από την επιτροπή και απογοητεύτηκε πολύ.

“Η ταμπέλα η τόση; Καρτελάκι; Καλά έκανες και ντράπηκες, γιατί εσύ μας συστήθηκες εδώ ως η κοπέλα που την ενοχλεί τα ρούχα της να είναι ασιδέρωτα, την ενοχλεί ο άλλος να είναι απεριποίητος. Μας έκανες έναν πρόλογο όταν μπήκες στο παιχνίδι. Κι έρχεσαι εδώ με τα καρτελάκια; Τι νομίζεις ότι είναι εδώ; ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η παίκτρια απάντησε στον κριτή: Νόμιζα ότι δεν θα φαίνεται. Πολλές φορές έχουμε βάλει ρούχα με τα καρτελάκια. Θεωρείτε ότι θα ήθελα να το δείτε; Δεν το έβγαλα, γιατί θεώρησα ότι δεν φαίνεται”.

Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε πως, κατά τη γνώμη του, η Γεωργία ενδιαφέρεται μόνο για τους βαθμούς, με την ίδια να “φορτώνει” και να λέει: Τι μου λέτε τώρα αυτή τη στιγμή; Δεν φέρνω προτάσεις; Σας έχω προσβάλει; Φέρνω ασιδέρωτα ρούχα; Σας έχω δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα; Σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση; Σας έχω δείξει ότι έχω βαρεθεί ή έχω παραπονεθεί; Ό,τι μου λέτε το ακούω και το δέχομαι“.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος της μίλησε πιο ήρεμα, προσπαθώντας να τη βοηθήσει να καταλάβει. Η Γεωργία, που ήταν ήδη συναισθηματικά φορτισμένη από πριν, ξέσπασε σε λυγμούς και είπε: “Δεν είναι ότι δεν σας καταλαβαίνω. Εγώ ντρέπομαι με τον εαυτό μου. Με μένα τα βάζω, δεν τα βάζω με κάποιον άλλον. Κι εγώ θα έκραζα μια κοπέλα με καρτελάκι. Σας ζητάω ειλικρινά συγγνώμη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα