My Style Rocks: Τι ζήτησε η Μαρία Μπακοδήμου από τον πρώην της Δημήτρη Αργυρόπουλο

My Style Rocks: Τι ζήτησε η Μαρία Μπακοδήμου από τον πρώην της Δημήτρη Αργυρόπουλο
Η Μαρία Μπακοδήμου με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο

Η Μαρία Μπακοδήμου "εισέβαλε" στα γυρίσματα του ριάλιτι μόδας, αιτιολογώντας τη συνάντηση και την κοινή φωτογραφία με τον πρώην σύζυγό της με τον πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μοιράστηκαν πολλά χρόνια από τη ζωή τους ως παντρεμένο ζευγάρι. Μπορεί να έχουν χωρίσει αρκετά χρόνια, αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ απέκτησαν μαζί και δύο γιους που υπεραγαπούν. Φέτος μοιράζονται ξανά την ίδια στέγη, τηλεοπτικά αυτή τη φορά. Εκείνη ως κριτής σε σόου ταλέντων και εκείνος ως κριτής σε ριάλιτι μόδας. Η επανασύνδεσή τους ήταν όπως είναι επόμενο γεγονός.

Η Μαρία Μπακοδήμου επισκέφθηκε το στούντιο του My Style Rocks, που βρίσκεται δίπλα σε αυτό που κάνει και η ίδια γυρίσματα για το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”. Και φωτογραφήθηκε μαζί με τον πρώην σύζυγό της και την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Με το γνωστό χιουμοριστικό ύφος της, έσπευσε και να δικαιολογήσει το λόγο της “επίσκεψης” στην ανάρτησή της στο Instagram: “Πέρασα να πάρω τη διατροφή”….

Το ύφος των δύο πρώην συζύγων μαρτυρά τις καλές τους σχέσεις, όπως και η “πληρωμένη” απάντηση Αργυρόπουλου στα σχόλια: “Τι άλλο να κάνω ρε Μαράκι… σπαθιά να καταπιώ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα