My Style Rocks: “Τρέμουν” τα κορίτσια – Η νέα παίκτρια αποθεώθηκε και νίκησε

Διαβάζεται σε 2'
My Style Rocks
My Style Rocks ΣΚΑΙ

Η καινούργια παίκτρια αναδείχθηκε νικήτρια στο Gala του “My Style Rocks”, ενώ βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα μέσα στον διαγωνισμό. Ποια αποχώρησε.

Αρκετά δύσκολο αποδείχθηκε το Gala της  Δευτέρας (11/12) του “My Style Rocks” στον ΣΚΑΙ, αφού δεν ήταν λίγες οι διαγωνιζόμενες που βρέθηκαν εκτός θέματος… Το κόκκινο χρώμα σε κάποιες εμφανίσεις έγινε μπορντό ενώ σε άλλα looks φάνηκε να λείπει το passion!

Υπενθυμίζεται πως το θέμα του Gala ήταν “Red Passion” και οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να ντυθούν… «φωτιά στα κόκκινα».

Το φόρεμα της Διονυσίας δεν είχε την εφαρμογή που θα το έκανε άψογο για την περίσταση, ενώ η Απολλεών αντί για «κόκκινη πινελιά» είχε μπορντό. Η Αμάντα σχεδίασε μόνη της το σύνολό της κερδίζοντας τις εντυπώσεις για την έμπνευση, η υλοποίηση όμως φάνηκε πρόχειρη. Η εμφάνιση της Χριστιάννας υστερούσε σε passion. Η εμφάνιση της Ελεάνας δεν απέσπασε τη βαθμολογία που προσδοκούσε ενώ η αιτιολόγηση της Γεωργίας για το βαθμό που της έδωσε έφερε αντιδράσεις από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες και την κριτική επιτροπή. Το look της Γεωργίας ήταν εντός θεματολογίας αν και κάποιες αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν. Η Δώρα θεωρήθηκε χρωματικά εκτός θέματος ενώ παρότι εντυπωσιακό εκτός θεωρήθηκε και το look της Μορτασίας.

My Style rocks: Η νικήτρια της εβδομάδας

Αντιθέτως, η εμφάνιση που έκανε η Μιμή, η πιο καινούργια παίκτρια που βρίσκεται στο παιχνίδι, χαρακτηρίστηκε πολύ καλή και εντός θέματος.

Η ίδια παρουσίασε ένα σύνολο γιαπωνέζικης αισθητικής, ενώ το concept της ήταν ότι πάει σε ένα “κλειστό” πάρτι λέσχης στην Κηφισιά, με θέμα “asian red”.

Μάλιστα, η Μιμή απέσπασε 5 από την Σοφία Χατζηπαντελή και 4 από τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό.

Με την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους νικήτρια της εβδομάδας και των 2.500 ευρώ, αναδείχθηκε η Μιμή η οποία διανύει μόλις την πρώτη της εβδομάδα στο My Style Rocks!

My Style Rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε

Στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης βρέθηκαν η Απολλεών, η Μορτασία και η Δώρα. Οι υπόλοιπες παίκτριες μοιράστηκαν ανάμεσα στις δύο πρώτες με την Απολλεών να συγκεντρώνει τελικά τις περισσότερες θετικές ψήφους από τις fashionistas.

Μπροστά στην κριτική επιτροπή έφτασαν η Μορτασία και η Δώρα με τους κριτές να αποφασίζουν από το “My Style Rocks” να αποχωρήσει η Δώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα