My Style Rocks: “Βόμβα” με αποχώρηση στην κριτική επιτροπή – Οι πιθανοί αντικαταστάτες

Διαβάζεται σε 1'
My Style Rocks: “Βόμβα” με αποχώρηση στην κριτική επιτροπή – Οι πιθανοί αντικαταστάτες
My Style Rocks Greece - Instagram

Οριστικά παρελθόν από το ριάλιτι μόδας αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό πρόσωπο της κριτικής επιτροπής. Τα σενάρια για την αντικατάσταση του.

“Λίφτινγκ” κάνει η παραγωγή του ΣΚΑΪ στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μόδας και συγκεκριμένα στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, με την απόφαση για την αποχώρηση μέλους της να θεωρείται ειλημμένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “MEGA Καλημέρα” το πρωί της Τετάρτης, πρόκειται για τη Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από το show.

Η 26χρονη μάλιστα φέρεται να έχει ήδη ενημερωθεί από την εκπομπή, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια ανακοίνωση μέχρι στιγμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα πρόσωπα του ριάλιτι παραμένουν στις θέσεις τους, δηλαδή ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Σκουλός στην κριτική έπιτροπή, όπως και η Κατερίνα Καραβάτου στην παρουσίαση.

Όσον αφορά στην αντικατάστασή της, η παραγωγή δεν έχει καταλήξει ακόμη στον “εκλεκτό” ή στην “εκλεκτή”, ωστόσο, τα υποψήφια ονόματα είναι πολλά. Πρόθεση της εκπομπής είναι να αντικαταστήσει τη Σοφία Χατζηπαντελή με γυναίκα, αν και τα επικρατέστερα ονόματα, μέχρι στιγμής, είναι αντρικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα