Μύκονος: Τζετ σκι και σέξι πασαρέλα για τα μοντέλα του Γερμανικού Next Top Model

Μύκονος: Τζετ σκι και σέξι πασαρέλα για τα μοντέλα του Γερμανικού Next Top Model
Καρέ από τη δοκιμασία των μοντέλων του Γερμανικού Next Top Model Glomex

Με άλλη μία δοκιμασία τους εντυπωσίασαν τους κατοίκους της Μυκόνου τα μοντέλα του Γερμανικού Next Top Model. Φόρεσαν τα μαγιό τους και περπάτησαν πάνω σε πλωτή πασαρέλα.

Συνεχίζονται τα γυρίσματα του Γερμανικού Next Top Model στη Μύκονο, όπου η παραγωγή και τα μοντέλα θα παραμείνουν για περίπου 10 ημέρες, πραγματοποιώντας εκεί πολλές από τις δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Μετά την απαιτητική φωτογράφιση με τους γερανούς, τα μοντέλα φόρεσαν μπικίνι και πήγαν στην παραλία της Ελιάς, για μια νέα δοκιμασία που περιελάμβανε τζετ σκι και σέξι πασαρέλα πάνω σε πλωτή εξέδρα.

Συγκεκριμένα, τα μοντέλα έβαλαν μαγιό και αξεσουάρ για extreme sports, έφτασαν στην πλωτή πασαρέλα με τζετ σκι και στη συνέχεια περπάτησαν μπροστά στην Χάιντι Κλουμ και την καλεσμένη της.

Μάλιστα, στο τέλος της δοκιμασίας, η κριτής του δημοφιλούς ριάλιτι, που πρόσφατα δημοσίευσε στο Instagram μια σέξι φωτογραφία από τη Μύκονο, βούτηξε τα πόδια της στο νερό μαζί με την εντυπωσιακή guest του show.

Δείτε πλάνα από τη δοκιμασία:

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Χάιντι Κλουμ που βρίσκεται στο πλάι των μοντέλων στη Μύκονο, γύρισε ένα διαφημιστικό στο νησί, κατά τη διάρκεια του οποίου χόρεψε και κυλίστηκε στην άμμο.

Το 48χρονο μοντέλο χόρεψε με ερωτική διάθεση αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ελληνικό νησί θα… γεμίσει με Γερμανούς τουρίστες το επόμενο καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο της Χάιντι Κλουμ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα