Μύκονος: Γερανοί, ουρλιαχτά και ασθενοφόρα στην δοκιμασία του γερμανικού GNTM

Μύκονος: Γερανοί, ουρλιαχτά και ασθενοφόρα στην δοκιμασία του γερμανικού GNTM
Καρέ από τα γυρίσματα του Γερμανικού Next Top Model Glomex

Μια επικίνδυνη δοκιμασία έφεραν εις πέρας τα μοντέλα του Γερμανικού Next Top Model που βρίσκονται για γυρίσματα στη Μύκονο. Πλάνα από την φωτογράφιση.

Συνεχίζονται τα γυρίσματα του Γερμανικού Next Top Model στη Μύκονο, όπου η παραγωγή και τα μοντέλα θα παραμείνουν για περίπου 10 ημέρες, πραγματοποιώντας εκεί πολλές από τις δοκιμασίες του διαγωνισμού.

Στο “Νησί των Ανέμων” βρίσκεται, φυσικά, και η Χάιντι Κλουμ, η οποία είναι κριτής του δημοφιλούς ριάλιτι, που προβάλλεται για 17η χρονιά φέτος. Μάλιστα, χθες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σέξι φωτογραφία, στην οποία ποζάρει topless στο μπαλκόνι της με φόντο την ανατολή της Μυκόνου.

Το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στο πλευρό των διαγωνιζομένων, που πρόσφατα κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε μια πολύ απαιτητική και επικίνδυνη φωτογράφιση, η οποία περιελάμβανε μια παλιά αμερικανική Κάντιλακ και ένα γερανό που τις σήκωνε 150 μέτρα ψηλά.

Συγκεκριμένα, το κόνσεπτ της φωτογράφισης, που έλαβε χώρα στην περιοχή Μαράθι, είχε ως εξής: Τα κορίτσια ήταν ντυμένα με ρούχα της δεκαετίας του ’60. Τσακώνονται μέσα στο αυτοκίνητο και ξαφνικά συμβαίνει ένα ατύχημα, ενώ εκείνη την στιγμή ο γερανός σηκώνει στον ουρανό τα μοντέλα.

Από την δοκιμασία δεν έλειψαν τα ουρλιαχτά, λόγω του μεγάλου ύψους, ενώ στο σημείο βρίσκονταν κασκαντέρ και ασθενοφόρα για προληπτικούς λόγους.

Δείτε τα πλάνα από τη δοκιμασία:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα