Νέα κόντρα στην TV; Η Σπυροπούλου αρνήθηκε να βγει στην εκπομπή της Καινούργιου

Διαβάζεται σε 2'
spyropoulou_kainourgiou
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κατερίνα Καινούργιου ALPHA, ΣΚΑΙ, ISTOCK

Δημοσιογράφος της εκπομπής “Super Katerina” παραπονέθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πως μόνο στην ίδια δεν έκανε δηλώσεις. Η απάντησή της και η αντίδραση του πάνελ.

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως δημιουργείται στην ελληνική τηλεόραση, με πρωταγωνίστριες την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς η πρώτη αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της δεύτερης στον Alpha.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε σε μια εκδήλωση και προχώρησε σε δηλώσεις σε διάφορες εκπομπές και κανάλια, ωστόσο, όταν την πλησίασε η δημοσιογράφος του “Super Katerina”, και της είπε πως μόνο στην ίδια δεν έχει μιλήσει, εκείνη απέφυγε να κάνει σχόλια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου της απάντησε πως έχει ήδη μιλήσει στις κάμερες και ότι πρέπει να χαιρετήσει και τον κόσμο, ενώ της είπε πως με αυτό που κάνει η ρεπόρτερ, την κάνει να νιώθει άσχημα. Στη συνέχεια, όμως, ρώτησε την δημοσιογράφο πόσο χρονών είναι και όταν της είπε “23”, τότε η Σπυροπούλου της είπε “μπράβο σου” και έφυγε.

Στο πάνελ του “Super Katerina” εξέφρασαν την ενόχλησή τους, με τον Χάρη Λεμπιδάκη να σχολιάζει: “Χαλάει και ισοπεδώνει την εικόνα που είχε φτιάξει τον τελευταίο καιρό. Κρίμα να γυρνάει στο παρελθόν, είναι μεγάλο φάουλ”. Από την άλλη, η Χρύσλα είπε πως “η κυρία Σπυροπούλου δεν είναι δημοσιογράφος, δεν έχει βγει ποτέ στο πεζοδρόμιο να δουλέψει και να κουραστεί όπως αυτά εδώ τα παιδιά”, ενώ ο Ανδρέας Μικρούτσικος “απασφάλισε” λέγοντας: “Δεν άλλαξε τίποτα. Προσπαθεί να συγκαλύψει το παρελθόν, αλλά την “τρώει” και όταν τη πιέσει λίγο, ξαναβγαίνει ο εαυτός της. Θα γίνουμε απολογητές μια επιθετικής συμπεριφοράς; Απολογητής δεν γίνομαι γιατί έχω άποψη, μάτια και γνώση. Αυτοί που δεν έχουν γνώση και οι ατάλαντοι να απολογηθούν”.

Το απόσπασμα μεταδόθηκε και στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, με την Ελεονώρα Μελέτη να υποστηρίζει πως είναι δικαίωμα του καθενός να μιλήσει εκεί που θέλει, ενώ υπήρξε διαφωνία στο πάνελ για τη συμπεριφορά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα