Νένα Μεντή: Συγκινεί για την απώλεια του πρώτου της συζύγου - "Ακόμα και τώρα δεν το χωρά το μυαλό μου"

Νένα Μεντή: Συγκινεί για την απώλεια του πρώτου της συζύγου - "Ακόμα και τώρα δεν το χωρά το μυαλό μου"

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πρώτου της συζύγου, σε ηλικία 34 μόλις ετών, προχώρησε η Νένα Μεντή. Η κοινή τους εμφάνιση στον "Θίασο" και η στιγμή που κατέρρευσε.

Στο 2night Show της Δευτέρας ήταν καλεσμένη η Νένα Μεντή, η οποία προκάλεσε ιδιαίτερη συγκίνηση όταν στη διάρκεια της συνέντευξης έγινε αναφορά στον πρώτο της γάμο και τον πρόωρο θάνατο του συζύγου της, Κώστα Στυλιάρη, σε ηλικία 34 ετών.

"ο πρώτος μου άντρας έφυγε σε ηλικία 34 ετών. Δεν υπάρχει αυτό το σοκ. Δηλαδή ακόμα τώρα που έχουνε περάσει πάρα πολλά χρόνια, αναπολώ την στιγμή και δεν το χωράει το μυαλό μου καθόλου. Γερός άνθρωπος και πέθανε ξαφνικά. Εκείνη την περίοδο μόλις είχαμε γυρίσει τον «Θίασο» του Αγγελόπουλου", εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός πριν προβληθούν πλάνα της ταινίας από την κοινή τους εμφάνιση.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε σχετικά: "Έπειτα από έναν χρόνο και λιγότερο πέθανε. Για 2 – 3 χρόνια δεν πήγα στο σινεμά να δω την ταινία και όταν πήγα και τον είδα, έπεσα κάτω από το κάθισμα. Δεν το άντεχα. Γιατί ήταν πολύ νέος και πολύ ξαφνικό αυτό που είχε γίνει".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: The 2Night Show, κινηματογράφος
SHARE:

24Media Network