NETFLIX: Το λυχνάρι με τις “τρεις ευχές” – Πώς μπορούμε να προτείνουμε ταινίες και σειρές

NETFLIX: Το λυχνάρι με τις “τρεις ευχές” – Πώς μπορούμε να προτείνουμε ταινίες και σειρές

Η γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα μάς δίνει τη δυνατότητα να προτείνουμε μέχρι και τρεις ταινίες ή σειρές που θα θέλαμε να προβάλει.

“Υπάρχει κάποια τηλεοπτική εκπομπή ή ταινία που θα θέλατε να δείτε στο Netflix; Ενημερώστε μας για αυτήν παρακάτω”, γράφει ευγενικά η πλατφόρμα ζητώντας από τους χρήστες της να προτείνουν τις δικές τους ταινίες ή σειρές που θα θέλανε να δουν στο Netflix, το οποίο καλείται πια να ανταποκριθεί στις “ευχές” τους.

Η streaming πλατφόρμα διαθέτει ένα εργαλείο, το οποίο παρουσιάζει μέσω του help.netflix, στην προσπάθειά της να διευρύνει την ταινιοθήκη της, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες και απαιτήσεις του.

Έτσι, κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να προτείνει μέχρι και τρεις ταινίες ή σειρές της αρεσκείας του, περιμένοντας στωικά στη συνέχεια αν οι προτάσεις του, έστω και μία από αυτές, θα εισακουστούν.

“Έχουμε λάβει τα σχόλιά σας, αλλά δεν μπορούμε να απαντάμε σε μεμονωμένα αιτήματα. Μπορείτε, όμως, να παρακολουθείτε τους νέους τίτλους που κυκλοφορούν στο Netflix ακολουθώντας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης”, απαντά η πλατφόρμα στο εύλογο ομολογουμένως ερώτημα που έρχεται σε όποιον συμπληρώσει τα κενά με τις τρεις προτάσεις του.

Έτσι το ελληνικό κοινό μπορεί να προτείνει παραγωγές που θα ήθελε να δει στην πλατφόρμα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις για την προβολή σε αυτήν της ελληνικής παραγωγής “Έτερος Εγώ”.

Εμείς προτείνουμε, λοιπόν, και το Netflix πραγματοποιεί. Ο τρόπος με τον οποίο θα αποφασίζει η πλατφόρμα σε ποια αιτήματα τελικά θα ανταποκρίνεται δεν έχει γίνει γνωστός, αν και η διαδικασία της διαλογής θεωρείται μάλλον αυτονόητη.

Σε κάθε περίπτωση, το Netflix δίνει το “τηλεκοντρόλ” στους χρήστες του, και την ευκαιρία να αποφασίσουν, κατά πλειοψηφία, τι θέλουν να δουν.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα