Next Top Model: Όταν η Ειρήνη Ερμίδου γελάει με τα κιλά της Ξανθούλας

Next Top Model: Όταν η Ειρήνη Ερμίδου γελάει με τα κιλά της Ξανθούλας

Ένταση στο σπίτι των μοντέλων μεταξύ Ξανθούλας και Ειρήνης Ερμίδου. Η παρεξήγηση και η δοκιμασία αποχώρησης με την πιο... λαίμαργη.

Μπορεί το κλίμα στο σπίτι του Greece’s Next Top Model μεταξύ της γνωστής κλίκας Μικαέλλας – Εύης και των υπόλοιπων κοριτσιών να δείχνει ότι ομαλοποιείται, ωστόσο στο επεισόδιο της Δευτέρας αναμένεται να υπάρξει νέα μεγάλη ένταση με πρωταγωνίστριες τις Ειρήνη Ερμίδου – γνωστής και ως “Ρονάλντο” και της Ξανθούλας.

Καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι ο chef Άνταμ Κοντοβάς, ο οποίος καλείται να ενημερώσει τα κορίτσια για τη σωστή διατροφή τους. Κάποια στιγμή η coach των μοντέλων Έλενα Χριστοπούλου ζητά στις διαγωνιζόμενες να θέσουν τυχόν ερωτήματα που μπορεί να έχουν στο chef, λέγοντας ότι οι ερωτήσεις μπορεί να είναι και “καλές” και “κακές”. Τον λόγο παίρνει η Ειρήνη Ερμίδου, η οποία δείχνει με το δάχτυλο την Ξανθούλα και ρωτά γελώντας: “Γιατί το λίπος δείχνει τόσο εδώ;”

Όπως ήταν αναμενόμενο η κοκκινομάλλα παίκτρια δείχνει να θίγεται αλλά προσπαθεί να το παίξει ψύχραιμη. Σε άλλα πλάνα του τρέιλερ η ένταση μεταξύ των δύο δείχνει να κορυφώνεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όλο σκηνικό στήνεται ενόψει μιας δοκιμασίας αποχώρησης, στην οποία θα κερδίσει αυτή που τρώει πιο… λαίμαργα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα