Νικολέττα Ράλλη – Γιώργος Μαυρίδης: “Να κάνω δεξιά να βγάλουμε τα μάτια μας;”

Νικολέττα Ράλλη – Γιώργος Μαυρίδης: “Να κάνω δεξιά να βγάλουμε τα μάτια μας;”
Νικολέττα Ράλλη - Γιώργος Μαυρίδης

Τηλεπαρουσιαστής αγαπά τηλεπαρουσιάστρια... Και την καλεί στην εκπομπή του για την παρθενική κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση. Οι ατάκες και τα φιλιά τους δείχνουν ότι ο έρωτας πίσω από την κάμερα δεν κρύβεται!

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε μια πολύ ξεχωριστή καλεσμένη στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής Beat Buzzer που παρουσιάζει στον ANT1. Την αγαπημένη του – και συνάδελφό του στα τηλεοπτικά πλατό – Νικολέττα Ράλλη, για να κάνουν μαζί την πρώτη κοινή τηλεοπτική τους εμφάνιση, μετά την παραδοχή ότι όντως, ναι είναι αλήθεια, είναι ζευγάρι…

Τι κι αν η Νικολέττα Ράλλη ήταν καλεσμένη μαζί με τις Έβελυν Καζαντζόγλου, Αναστασία Περράκη και Κατερίνα Ευαγγελινού; Εννοείται ότι έκατσε στο μπροστινό κάθισμα, στη θέση του συνοδηγού, αλλά και ότι μονοπώλησε το ενδιαφέρον του παρουσιαστή του μουσικού-road-τηλεπαιχνιδιού, Γιώργου Μαυρίδη.

Ο οικοδεσπότης δεν άφησε σε χλωρό κλαρί την κεντρική καλεσμένη του: “Να κάνω δεξιά να φασωθούμε;”, “Πες μου… Να κάνω δεξιά να βγάλουμε τα μάτια μας;” ήταν μερικές από τις επικές ατάκες του. Τόσο, που οι υπόλοιπες καλεσμένες αναρωτήθηκαν αν ο ρόλος που έχουν είναι… να κρατάνε το φανάρι.

Πάντως ο Γιώργος Μαυρίδης και οι τέσσερις κοπέλες έπαιξαν, το ευχαριστήθηκαν και κέρδισαν ένα χρηματικό ποσό που διατίθεται για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα