Nomads: Αρκεί το σπαγγάτ της Πηλιάκη για να δώσει τη νίκη στους Ωκεανούς;

Nomads: Αρκεί το σπαγγάτ της Πηλιάκη για να δώσει τη νίκη στους Ωκεανούς;

Ποια ομάδα θα περάσει την εβδομάδα στη βίλα και ποια στην παραλία; - Θα καταφέρουν οι Ωκεανοί να "ξεκολλήσουν" από το ψαροχώρι;

Νέα εβδομάδα ξεκινά και οι ομάδες του Nomads θα αγωνιστούν ξανά για την Επικράτεια, δηλαδή τον καθορισμό του μέρους όπου θα μείνουν τις επόμενες ημέρες. Θα παραμείνουν οι νομάδες της Ζούγκλας στη βίλα; Θα ξεκολλήσουν επιτέλους οι αθλητές του Ωκεανού από το ψαροχώρι και πώς θα αντιδράσουν οι διάσημοι, που πέρασαν μια εβδομάδα στην παραλία, εν μέσω τυφώνα; Το εντυπωσιακό αγώνισμα για την Επικράτεια και η υπερπροσπάθεια της Όλγας Πηλιάκη που με ένα σπαγγάτ έγειρε την τραμπάλα προς τη σωστή κατεύθυνση.

ANT1

 

Ο Φώτης Φιλιππόπουλος κατά την αποχώρηση του από το παιχνίδι την Παρασκευή, υπέδειξε τις 3 αρχηγούς των ομάδων τους οποίους και θα ανακοινώσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στους παίχτες.

ANT1

 

Η Ειρήνη Ζάχου από την ομάδα της Ζούγκλας, η Αποστολία Ζώη από την ομάδα της Φωτιάς και η Βασιλική Μιλλούση από την ομάδα των Ωκεανών.

Πώς θα προκύψει ο νικητής;

Το σημερινό αγώνισμα της Επικράτειας θα διεξαχθεί σε δυο γύρους. Στον πρώτο γύρο, κάθε ομάδα θα αγωνιστεί ξεχωριστά και νικήτρια θα αναδειχθεί εκείνη που θα τερματίσει στον καλύτερο χρόνο. Αντίστοιχα, οι νομάδες με το χειρότερο χρόνο, θα καταλήξουν στην παραλία.

ANT1

ANT1

 

Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο δεύτερο γύρο. Οι δύο ομάδες με τους καλύτερους χρόνους διαγωνίζονται  και πάλι στο άθλημα. Νικήτρια αυτή τη φορά θα είναι εκείνη που όχι μόνο θα τερματίσει πρώτη, αλλά σχηματίσει ένα παζλ από τους κύβους που χρησιμποίησε για να φτάσει στον τερματισμό. Οι νομάδες που θα ανακηρυχθούν νικητές, θα βρεθούν στη βίλα.

Σκοπός του παιχνιδιού

Οι παίκτες πρέπει να μεταφέρουν 12 κύβουν που θα βρουν στην αφετηρία ως το τέρμα, πατώντας μόνο πάνω σε αυτούς ως το τέλος. Στο πρώτο εμπόδιο θα πρέπει να περάσουν μέσα από μια ξύλινη κατασκευή χωρίς να πέσουν. Όποιος παίκτης πέσει ή πατήσει στο έδαφος πριν φτάσει στον πρώτο κύκλο, την λεγόμενη safe zone, θα βγαίνει από το παιχνίδι και ως εκ τούτου δυσχαιρένει την ολοκλήρωση της αποστολής.

ANT1

ANT1

 

Αφού φτάσουν οι παίκτες στον πρώτο κύκλο και προκειμένου να συνεχίσουν παρακάτω, θα πρέπει να πατήσουν εντός αυτού, έχοντας μαζί τους και όλους τους κύβους.

Στη συνέχεια της πίστας, θα πρέπει να τοποθετήσουν τους κύβους πάνω σε μία τραμπάλα και να την περάσουν χωρίς να πέσουν. Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης πέσει ή πατήσει το πόδι του στο έδαφος, τότε ο τελευταίος παίκτης της ομάδας θα πρέπει να γυρίσει πίσω στη safe zone, έχοντας μαζί του δυο κύβους και να προσπαθήσει ξανά από την αρχή.

Στο δεύτερο γύρο, και καθώς αγωνίζονται δύο ομάδες ταυτόχρονα, νικητής θα είναι εκείνος που θα τοποθετήσει τους 12 κύβους με τέτοιο τρόπο ώστρ να σχηματίζει το σχέδιο που υπάρχει εκεί. Η πρώτη ομάδα που θα σχηματίσει το σχέδιο με τους κύβους θα είναι η νικήτρια και θα πάει στη βίλα. Η ομάδα που χάνει, πάει στο ψαροχώρι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα