Nomads: O απαράβατος όρος του ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή Μαυρίδη

Nomads: O απαράβατος όρος του ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή Μαυρίδη
Ο Γιώργος Μαυρίδης

Στον τελικό του παιχνιδιού είχε γίνει γνωστό πως ο Θεσσαλονικιός δέχτηκε να μπει στο παιχνίδι με τη συμφωνία τα χρήματα που θα έπαιρνε να δοθούν για την ανακαίνιση του ΑΧΕΠΑ. Στη συμφωνία όμως είχε θέσει και το κανάλι τον δικό του όρο

Η αποκάλυψη Μαυρίδη πως είπε το μεγάλο “ΝΑΙ” στο reality επιβίωσης με αντάλλαγμα η ανταμοιβή του να πάει για την ανακαίνιση του παιδογκολογικού ΑΧΕΠΑ, επισκίασε ακόμη και τη νικήτρια του Nomads. Μια συμφωνία που περιελάμβανε ανακαίνιση στα εργαστήρια, τα οποία είναι 22 αίθουσες, 600 τετραγωνικά του νοσοκομείου. Ωστόσο, κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο tattoo artist αποκάλυψε με τη σειρά του και τον όρο που έθεσε ο ΑΝΤ1 για να δεχτεί την ιδιότυπη συμφωνία.

Όπως είπε στις κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο Αθηνών, το κανάλι του είχε θέσει όρο πως δεν μπορεί να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads.

“Ο δεύτερος στόχος ήταν, αν μπορούσα να κερδίσω το έπαθλο, να έκανα κάτι με τους γονείς για κάτι ξενώνες, γιατί οι άνθρωποι δεν έχουν που να μείνουν όταν τα παιδιά τους είναι μέσα στο νοσοκομείο” ανέφερε ο Μαυρίδης και πρόσθεσε:”Το πιο δύσκολο ήταν ότι δεν μπορούσα να αποχωρήσω οικειοθελώς, λόγω της συμφωνίας που είχε γίνει, αυτό ήταν το πιο δύσκολο, όλα τα άλλα τα κατάφερα”.

Δείτε τις δηλώσεις του:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα