Nomads: Ο Πούμπουρας διέψευσε τα spoiler τρολάροντας γλυκά

Nomads: Ο Πούμπουρας διέψευσε τα spoiler τρολάροντας γλυκά

Στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονται η Αθηνά Κωστοπούλου, η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Στέλιος Χανταμπάκης. Τα υπόλοιπα, παραμένουν ανεπιβεβαίωτα.

Η μεγάλη στιγμή για το Nomads έφτασε σήμερα με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού. Το έπαθλο των 150.000 ευρώ θα διεκδικήσουν οι Στέλιος Χανταμπάκης, η Ντάρια Ντουρόβνικ και η Αθηνά Κωστοπούλου μαζί με τον παίκτη που επιλέγει το κοινό.

Τις τελευταίες ώρες πολλά spoiler και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχουν κυκλοφορήσει, τις οποίος ωστόσο ο Σάββας Πούμπουρας διέψευσε κάνοντας retweet την παρακάτω φωτογραφία…

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έσκασε μύτη στον μεγάλο τελικό:

Και συνέχισε:

«Λεμούριοι» και «Κροκόδειλοι» έφτασαν στις 11 Οκτωβρίου στη Μαγαδασκάρη έτοιμοι να ζήσουν την περιπέτεια του Nomads.

Είκοσι παίκτες ξεκίνησαν το ταξίδι τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Κάποιοι τα κατάφεραν και άλλοι όχι. Εκεί, που νόμιζαν πως όλα φτάνουν προς το τέλος τους, η είσοδος των «Εισβολέων» έρχεται να ταράξει τις ισορροπίες και να κάνει τη μάχη του Nomads ακόμη πιο ανταγωνιστική.

Ο Γιώργος Λέντζας, συμπαρουσιαστής του Σάββα Πούμπουρα, έκανε το δικό του σχόλιο σχετικά με τα spoilers και την αποψινή βραδιά:

Σχεδόν δύο μήνες μετά, ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού του Nomads.

Κώστας Αναγνωστόπουλος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Γρηγόρης Μόργκαν, Ντάρια Τουρόβνικ, Αθηνά Κωστοπούλου, Δήμος Χαριστέας, Mike και Στέλιος Χανταμπάκης πάλεψαν και έφτασαν μέχρι το τέλος.

Προς το παρόν, το εισιτήριο για τον ημιτελικό έχουν πάρει η Αθηνά Κωστοπούλου, η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Στέλιος Χανταμπάκης, οι οποίοι ήταν οι νικητές των τριών προημιτελικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα