Nomads: Ο Ζαμπίδης επέστρεψε και δεν χάρηκαν όλοι γι’ αυτό

Nomads: Ο Ζαμπίδης επέστρεψε και δεν χάρηκαν όλοι γι’ αυτό

Η αποχώρηση της Μαντώς λόγω τραυματισμού έδωσε τη δυνατότητα στον πρωταθλητή να μπει και πάλι στο παιχνίδι, προς μεγάλη δυσαρέσκεια ορισμένων

Ανατροπή στο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1, με μια αποχώρηση που έφερε μια επιστροφή στο Nomads. Η Μαντώ Γαστεράτου αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω τραυματισμού, πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στον Μιχάλη Ζαμπίδης που ήταν ο τελευταίος που αποχώρησε να παραμείνει στο παιχνίδι. Ο πρωταθλητής γύρισε ως μέλος της ομάδας της Φωτιάς, η οποία λόγω αριθμητικής υπεροχής αποφάσισε να τον στείλει πίσω στους Ωκεανούς. Η εξέλιξη αυτή ωστόσο φαίνεται πως δεν άρεσε σε όλους τους συμπαίκτες του Ζαμπίδη.

“Νομίζω ότι δεν χαρήκαμε όλοι. Δεν μπορώ να κρύβω τα συναισθήματά μου και δεν με ενδιαφέρει να το κάνω” σημείωσε ο Μάνος Πίντζης. “Το να αισθάνονται κάποια άτομα άβολα με την παρουσία μου είναι λογικό. Κανένα πρόβλημα. Απαράβατος κανόνας είναι ο σεβασμός στο συνάνθρωπό μου” σχολίασε από την πλευρά του ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Νομάδες της φωτιάς κέρδισαν την ασυλία για μια ακόμη εβδομάδα, γεγονός που οδηγεί και πάλι την αντίπαλη ομάδα στη διαδικασία της ψηφοφορίας και της μονομαχίας για την παραμονή στο παιχνίδι. Οι Νομάδες του Ωκεανού, λοιπόν, οδηγούνται σήμερα στο συμβούλιο, όπου θα κληθούν να ψηφίσουν τον πρώτο μονομάχο της Πέμπτης. Όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ, η ομάδα γίνεται μπάχαλο σήμερα, με τον Μάνο Πίντζη να ρίχνει τα βέλη του προς τους αθλητές.

Δείτε το τρέιλερ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα