Nomads: Οι μονομάχοι, η στρατηγική για τον τελικό και τα “γαλλικά” του Βασιλόπουλου

Nomads: Οι μονομάχοι, η στρατηγική για τον τελικό και τα “γαλλικά” του Βασιλόπουλου

Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε στους παίκτες το πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι από εδώ και πέρα, μέχρι και τον τελικό, ενώ οι παίκτες του Nomads ετοιμάζονται να τα δώσουν όλα και να αναδειχθούν νικητές, ο καθένας για τον εαυτό του.

Οδεύουμε προς τον τελικό του Nomads και η αγωνία είναι μεγάλη, τόσο για τους παίκτες που βρίσκονται στη Μαδαγασκάρη όσο και για τους τηλεθεατές. Μετά από την Ένωση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, ο Σάββας Πούμπουρας, λίγο πριν το αγώνισμα εξήγησε στους παίκτες πώς θα εξελιχθεί το παιχνίδι με τα αγωνίσματα ατομικής ασυλίας να παίζουν μεγάλο ρόλο στις σχέσεις των νομάδων.

“Ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα, ο καθένας είναι πια για τον εαυτό του. Έχουμε τρία αγωνίσματα αυτή την εβδομάδα ατομικής ασυλίας! Ο άνθρωπος που θα κερδίζει κάθε μέρα, θα κερδίζει ατομική ασυλία και θα επιλέγει τον πρώτο μονομάχο. Αργότερα, όλη η ομάδα θα επιλέγει τον δεύτερο μονομάχο. Δύο μονομάχοι κάθε μέρα μας κάνουν έξι. Έξι μονομάχοι την Κυριακή. Τρεις θα σωθούν, τρεις θα τεθούν στην ψηφοφορία του κοινού και δύο θα αποχωρήσουν. Ο νικητής κάθε αγωνίσματος ατομικής ασυλίας, θα κερδίζει επίσης και την επικοινωνία με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ο οποίος μπορεί να πάρει μαζί του άλλο ένα άτομο.”

Στο αγώνισμα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κέρδισε την ατομική ασυλία και έπρεπε να δώσει το όνομα του πρώτου μονομάχου. Υπέδειξε ως πρώτο μονομάχο τον Γρηγόρη Μόργκαν. Για εμένα είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες, αναγκαστικά πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερο”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Από την ψηφοφορία των παικτών ο Στέλιος Χανταμπάκης ορίστηκε ως ο δεύτερος μονομάχος.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος Βασιλόπουλος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και σε κάθε επεισόδιο όλο και κάτι θα πει. Αυτή τη φορά, στον αγώνα με την Αθηνά Κωστοπούλου, έχασε και φανερά ενοχλημένος απομακρύνθηκε από τους υπόλοιπους παίκτες μη μπορώντας να διανοηθεί ότι έχασε, βρίζοντας και μουρμουρίζοντας “Πώς γίνεται να το έχασα αυτό;”.

Οι πληροφορίες που έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστές για τον μεγάλο τελικό, είναι πως έως τις 21 Δεκεμβρίου θα γίνουν έξι αποχωρήσεις και στον τελικό θα φτάσουν μόνο 4 παίκτες, οι οποίοι αρχικά θα αγωνιστούν στον ημιτελικό και στην συνέχεια οι δυο καλύτεροι θα μονομαχήσουν στον τελικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα