Nomads: Το περιστατικό με το κινητό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Nomads: Το περιστατικό με το κινητό που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες
Instagram / Nomads

Ο πρώην παίκτης του Nomads, Μάριος Ακριβόπουλος, μίλησε για το περιστατικό στο οποίο η παραγωγή τον έπιασε να μιλά στο κινητό.

Για ένα περιστατικό που δεν βγήκε ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα, μίλησε ο Μάριος Ακριβόπουλος, ο οποίος αποχώρησε από το Nomads εδώ και μερικές βδομάδες, αλλά και για τη σχέση του με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, που αποχώρησε οικειοθελώς πρόσφατα.

Ο πρώην παίκτης του Nomads αναφέρθηκε στο περιστατικό μιλώντας στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και λέγοντας πως το έκανε στο πλαίσιο της πλάκας, ωστόσο, η παραγωγή τιμώρησε τον ίδιο και την ομάδα του. “Τιμωρήθηκα, το δέχτηκα και η ομάδα το δέχτηκε πάρα πολύ όμορφα. Εγώ το έκανα στο πλαίσιο της πλάκας, αλλά η παραγωγή, όπως είναι λογικό, είναι πολύ αυστηρή και δεν θα το δεχόταν ακόμα και ως πλάκα. Συνηθίζω να κάνω πλάκες οι οποίες είναι αυθόρμητες και ομολογώ ότι κάποιες φορές είναι έξω από τα όρια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πήρα στα χέρια μου ένα κινητό τηλέφωνο και άρχισα να προχωράω μερικά μέτρα πιο πέρα. Τα άτομα της παραγωγής κατευθείαν με σταμάτησαν”.

Όσο για τη σχέση του με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, είπε πως ήρθαν πάρα πολύ κοντά και ότι τη στήριξε τις στιγμές που εκείνη περνούσε δύσκολα. “Η Δήμητρα είναι φίλη και ήρθαμε όντως πολύ κοντά. Πέρασε και εκείνη δύσκολα, ήμουν δίπλα στα ζόρια της και τη συμβούλευα σαν αδερφός. Πολλές φορές κιόλας μου έλεγε ότι έχω δίκιο. Με την αποχώρηση μου ένιωσε ότι έμεινε μόνη της. Έχει βέβαια τα παιδιά, αλλά εγώ ήμουν ο άνθρωπος με τον οποίο μιλούσε αμέσως”.

Ο 43χρονος Μάριος Ακριβόπουλος από τη Βέροια, μίλησε ακόμη και για την αποχώρησή του, λέγοντας πως είχε στο μυαλό του την πιθανότητα να φύγει από το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν τον πήρε από κάτω καθώς, όπως ανέφερε: “Όταν το άκουσα, μέσα μου χάρηκα, διότι υπερίσχυσε το ότι θα έβλεπα τους δικούς μου ανθρώπους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα