ΝτεΤζενέρις: Συγκλονίζει μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατριό της

ΝτεΤζενέρις: Συγκλονίζει μιλώντας για τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατριό της
Η ΝτεΤζενέρις

Στον Ντέιβιντ Λέτερμαν εμφανίστηκε η γνωστή Αμερικανίδα παρουσιάστρια Έλεν ΝτεΤζενέρις και δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη κατά την εφηβεία της.

Η Έλεν ΝτεΤζενέρις δε χρειάζεται συστάσεις. Χθες εμφανίστηκε στο ομότιτλο show του Ντέιβιντ Λέτερμαν, “My Next Guest Needs No Introduction” και μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη κατά την εφηβεία της.

Άλλωστε, η Έλεν δεν έχει διαστάσει στο παρελθόν να προβεί σε αποκαλύψεις για τη ζωή της με θάρρος και ειλικρίνεια.

Όπως είπε, αισθάνεται θυμωμένη με τον εαυτό της γιατί δεν έπραξε όπως έπρεπε όταν είχε υποστεί την κακοποίηση και δήλωσε πως προβαίνει σε αυτή την αποκάλυψη για να δώσει θάρρος και δύναμη σε άλλα άτομα που έχουν θυματοποιηθεί με παρόμοιο τρόπο για να μιλήσουν για όσα βίωσαν.

Συγκεκριμένα, η ΝτεΤζενέρις δήλωσε πως η μητέρα της είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στο στήθος και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή λίγο μετά τον γάμο της με τον πατριό της Έλεν. Εκείνη την περίοδο εκείνος άρχισε να χαϊδεύει στο στήθος την έφηβη κόρη της συζύγου του.

“Μου είπε, ενώ εκείνη απουσίαζε από το σπίτι, ότι είχε αισθανθεί κάτι σαν γρομπαλάκι στο στήθος της και έπρεπε να αγγίξει και τα δικά μου, επειδή δεν ήθελα να την ανησυχήσει, για να συγκρίνει. Το έκανε ξανά και ξανά, εγώ τον πίστεψα. Ήμουν 15, 16 ετών και αδύναμη για να αντισταθώ, με θυμώνει όλο αυτό”, είπε.

“Δεν θέλω άλλες κοπέλες να αφήσουν κανέναν να τους κάνει κάτι παρόμοιο. Αρχικά, δεν ήθελα να μιλήσω για αυτά στη μητέρα μου γιατί νόμιζα πως θα της καταστρέψω την ευτυχία της”.

Η νεαρή τότε Έλεν αποκάλυψε τελικά την όλη ιστορία στη μητέρα της, όμως εκείνη δεν την πίστεψε και έμεινε για 18 χρόνια με τον ίδιο άνδρα. “Άλλαζε την ιστορία συνέχεια, της έλεγε τη δική του εκδοχή και την έπειθε”, δήλωσε.

Η πρώτη φορά που μίλησε η ΝτεΤζενέρις για την κακοποίηση από τον πατριό της ήταν το 2005, στο περιοδικό Allure, αλλά δεν είχε περιγράψει με λεπτομέρειες τα όσα έζησε. Είχε πει πως το είχε σκάσει από το παράθυρο όταν εκείνος προσπάθησε να σπάσει την πόρτα του δωματίου της για να εισβάλλει.

Τότε μάλιστα είχε πει ότι αυτό το επεισόδιο δεν επηρέασε τον σεξουαλικό προσανατολισμό της. “Λεσβία ήμουν από πριν, δεν έγινα για αυτό”, είχε πει και στο δικό της show, όταν πρόσθετε:

“Θυμώνω όταν κατηγορούν τα θύματα και τα ρωτάνε, “γιατί περίμενες τόσο για να μιλήσεις;”. Η απάντηση είναι πως είμαστε κορίτσια και μας μάθαιναν να μη λέμε τίποτα, να το αποδεχόμαστε”.

Το NBC προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη μητέρα της Έλεν, ωστόσο εκείνη απέφυγε να σχολιάσει τα όσα δήλωσε η κόρη της.

Το επεισόδιο της νέας εκπομπής του Λέτερμαν θα προβληθεί αυτή την Παρασκευή από το Netflix. Ο 71χρονος Λέτερμαν επέστρεψε στην τηλεόραση τον Ιανουάριο του 2018 με πρώτη συνέντευξη με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα.

Ο Λέτερμαν παρουσίαζε επί 22 χρόνια το δημοφιλές “Late Show with Letterman” και είχε κάνει παύση στην καριέρα του το 2015.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα