Αλέξανδρος Καλπακίδης για τις Άγριες Μέλισσες: “Νέο πρόσωπο επηρεάζει το Διαφάνι”

Αλέξανδρος Καλπακίδης για τις Άγριες Μέλισσες: “Νέο πρόσωπο επηρεάζει το Διαφάνι”
Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης στο The 2Night Show

"Έρχεται ένα καινούργιο πρόσωπο στην ιστορία το οποίο επηρεάζει πάρα πολύ όλο το χωριό και άμεσα εμένα", αποκάλυψε ο αγαπημένος "καφετζής" από τη σειρά "Άγριες Μέλισσες".

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο αγαπημένος “καφετζής”, από τη σειρά “Άγριες Μέλισσες“.

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα, μακριά από τους γονείς και τον αδελφό του που ζούσαν στη Γερμανία. Ενώ ακόμη αποκάλυψε τα επαγγέλματα που έχει κάνει στη ζωή του, μέχρι να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο και να γίνει ηθοποιός. Φυσικά, μίλησε μέσα και για τις ανατρεπτικές εξελίξεις που έρχονται προσεχώς στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Καλπακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “στα επόμενα επεισόδια ο Παναγιώτης θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Έρχεται ένα καινούργιο πρόσωπο στην ιστορία το οποίο επηρεάζει πάρα πολύ όλο το χωριό και άμεσα εμένα”.

“Είναι αρσενικού γένους και πάνω σε αυτό ο Παναγιώτης παίρνει πάρα πολύ ωραία, αντρίκια θέση”, τόνισε ο ηθοποιός.

“Είμαι άνθρωπος που σκέφτεται τον μαραθώνιο και όχι το κατοστάρι”, πρόσθεσε ο αγαπημένος “καφετζής”. Και στη συνέχεια είπε υτολεξεί: “Θέλω να τελειώσω τη ζωή μου πάνω στη σκηνή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα