Ο “Bachelor” έμεινε στα κρύα του λουτρού: Διαγωνιζόμενη έκανε ερωτική εξομολόγηση σε συμπαίχτριά της

Ο “Bachelor” έμεινε στα κρύα του λουτρού: Διαγωνιζόμενη έκανε ερωτική εξομολόγηση σε συμπαίχτριά της
Ανέλπιστη τροπή στο βιετναμέζικο Bachelor

Μπορεί οι δύο κοπέλες να βρέθηκαν ανταγωνίστριες στα τηλεοπτικά πλατό για την καρδιά του Bachelor, όμως τελικά βρήκαν την αληθινή αγάπη η μία στο πρόσωπο της άλλης.

Ποιά θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά – και φυσικά τα χρήματα, την αναγνωρισιμότητα και τη δημοσιότητα που αυτό συνεπάγεται – του “Εργένη”; Τα τελευταία χρόνια, σε περισσότερες από τριάντα χώρες, αμέτρητες κοπέλες “κονταροχτυπιούνται” στις εγχώριες βερσιόν του “The Bachelor”, όπου όπως κάθε ριάλιτι σχέσεων που σέβεται τον εαυτό του η ίντριγκα, οι ανατροπές, ακόμη και τα ξεκατινιάσματα είναι στην ημερήσια διάταξη.

Όμως στην τελευταία σεζόν του δημοφιλούς σόου στο Βιετνάμ υπήρξε μια ανατροπή που θα έκανε ακόμη και τον πιο ευφάνταστο σεναριογράφο του Χόλιγουντ να κοκκινίσει από ντροπή που δεν το σκέφτηκε πρώτος, φέρνοντας παράλληλα δάκρυα συγκίνησης στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών.

Και τούτο διότι δύο υποψήφιες διαπίστωσαν ότι τελικά δεν χρειάζεται να ανταγωνιστούν για τα μάτια και την καρδιά του γόη “Bachelor”, αφού παραδέχθηκαν δημόσια ότι βρήκαν την αγάπη η μία στο πρόσωπο της άλλης.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή Minh Thu δεν έλαβε τριαντάφυλλο από τον “Εργένη” Quoc Trung, γεγονός που σήμαινε αυτόματα και το τέλος της παραμονής της στο παιχνίδι. “Μπήκα στο παιχνίδι για να βρω την αγάπη και την βρήκα, αλλά όχι μαζί σου, με κάποιο άλλο πρόσωπο” είπε η παίχτρια και φανερά συγκινημένη στράφηκε προς την συμπαίχτρια της Truc Nhu. Αφού την πήρε αγκαλιά της είπε “έλα μαζί μου”.

Με τη συγκίνηση και τα δάκρυα να εξαπλώνονται σαν τσουνάμι στο πλατό ανάμεσα στις συμπαίχτριες, αλλά και τον “Εργένη” που έβλεπε να χάνει την υποψήφια νύφη μέσα από τα χέρια του, η Truc Nhu πλησίασε τον επίδοξο “γαμπρό” του είπε μερικά… λόγια παρηγοριάς και αποχώρησε με την συμπαίχτριά της. Μάταια αυτός την προειδοποίησε ότι αν φύγει θα το μετανιώσει και ότι εκείνη θα ήταν επιλογή του…

Τα δύο κορίτσια αποχώρησαν θριαμβευτικά από το στούντιο και μένει να αποδειχθεί πως θα τελειώσει το “παραμύθι” για αυτό το ιδιαίτερο τηλε-ερωτικό τρίγωνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα