Ο Φερεντίνος “πάγωσε” την Αλεξανιάν: “Θυμάσαι που είχες πάρει φωτιά και σε έσωσα;”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Φερεντίνος “πάγωσε” την Αλεξανιάν: “Θυμάσαι που είχες πάρει φωτιά και σε έσωσα;”
Glomex - Skai Tv

Άφωνη άφησε ο Χρήστος Φερεντίνος την Χριστίνα Αλεξανιάν. Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο τον αποκαλεί “ήρωά της”.

Λαμπερή πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου το νέο μουσικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, «Σάββατο με φίλους» με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Κεντρική καλεσμένη της πρώτης εκπομπής ήταν η Γλυκερία ενώ πλήθος καλλιτεχνών έδωσαν το “παρών” στο πλατό της νέα εκπομπής, για να τιμήσουν την σπουδαία ερμηνεύτρια.

Η Γλυκερία μάς χάρισε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες της μεγάλης μουσικής πορείας της, ενώ την απολαύσαμε επί σκηνής σε αναπάντεχες συμπράξεις με αγαπημένους της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, μαζί με τη Γλυκερία, στη σκηνή βρέθηκε η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, η Demy, η Αναστασία, ο Χάρης Μακρής, αλλά και ο Θανάσης Αλευράς σε ρόλο-έκπληξη.

Τη μεγάλη παρέα συμπληρώνουν εκλεκτοί καλεσμένοι: οι πιο ταιριαστοί «Αταίριαστοι» της πρωινής ενημέρωσης, Γιάννης Ντσούνος– Χρήστος Κούτρας, οι πρωταγωνίστριες της σειράς του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», Χριστίνα Αλεξανιάν και Σμαράγδα Αδαμοπούλου, η Ιωάννα Παππά, ο Λάκης Γαβαλάς, η Σοφία Μανωλάκου, ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου, ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης και ο συγγραφέας Γιάννης Καλπούζος.

Η έναρξη της Γλυκερίας, σε ένα ντουέτο με τον Χρήστο Φερεντίνο

Ο Φερεντίνος, η Αλεξανιάν και η… φωτιά

Μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχθηκε στο πλατό και την πρωταγωνίστρια των “Πανθέων”, Χριστίνα Αλεξανιάν στην οποία και θέλησε να υπενθυμίσει ένα πολύ… ξεχωριστό περιστατικό που τους συνδέει από το παρελθόν, όταν ο παρουσιαστής έσωσε την ηθοποιό, της οποίας τα μαλλιά είχαν πάρει φωτιά κατά τη διάρκειας μιας φωτογράφισης.

“Θυμάσαι τότε που είχαν πάρε τα μαλλιά σου φωτιά και σε είχα σώσει;”, είπε ο Χρήστος Φερεντίνος, με την Χριστίνα Αλεξανιάν να του απαντά με έκπληξη: “Αχ ναι! Ναι, ναι! Σε μια φωτογράφιση”.

“Σε μια φωτογράφιση ξαφνικά βλέπω την Χριστίνα να έχει λαμπαδιάσει, πραγματικά. Και τρέχω εγώ, πέφτω επάνω της…. Και από τότε μου λέει ‘θα είσαι ο ήρωας μου’. Οπότε ό,τι κι αν κάνω, έρχεται μετά”, είπε ο παρουσιαστής.

“Πάνε πολλά χρόνια… Με έσωσες. Είσαι ο ήρωας μου”, είπε με τη σειρά της η αγαπημένη ηθοποιός.

Γλυκερία και Αλευράς τραγουδούν τσιφτετέλια και κάνουν χαμό

Το μαγικό ντουέτο Γλυκερίας και Πίτσας Παπαδόπουλου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα