Ο Γιατρός: Το επεισόδιο που θύμισε σε όλους τα Τέμπη – Οι αντιδράσεις στο Twitter

Διαβάζεται σε 2'
"Ο Γιατρός"
"Ο Γιατρός" ALPHA TV

Ένα σιδηροδρομικό ατύχημα που προβλήθηκε στη σειρά του Alpha “Ο Γιατρός” έφερε, αναπόφευκτα, μνήμες από την τραγωδία στα Τέμπη. Τα σχόλια στο Twitter/X.

Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας (20/11) η δραματική σειρά “Ο Γιατρός”, που καθηλώνει τους τηλεθεατές στον Alpha.

Το χθεσινό επεισόδιο ανατρίχιασε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς επικεντρωνόταν σε ένα σιδηροδρομικό ατύχημα, θυμίζοντας αναπόφευκτα σε όλους την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη.

Όπως είδαμε χθες, ένας συρμός του ηλεκτρικού εκτροχιάστηκε και όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, πράγμα που μετέτρεψε όλο τον τομέα σε θάλαμο επειγόντων περιστατικών. Το νοσοκομείο λειτουργούσε υπό ειδικές συνθήκες, καθώς δέχτηκε όλους τους τραυματίες του τρένου που εκτροχιάστηκε, ενώ το ιατρικό προσωπικό έκανε τα αδύνατα δυνατά για να τους περιθάλψει.

Οι τηλεθεατές και χρήστες του Twitter/X “λύγισαν” με τις αναφορές στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, οι μνήμες του οποίου παραμένουν νωπές, ενώ αρκετοί σοκαρίστηκαν από το γεγονός ότι τα γυρίσματα έγιναν πριν από την πραγματική τραγωδία, πράγμα που επιβεβαίωσε και η πρωταγωνίστρια της σειράς Δήμητρα Σιγάλα.

Μάλιστα, κάποιοι από τους χρήστες του Twitter/X ανέφεραν πως στης τηλεοράσεις των ηρώων τις σειράς, έπαιξαν πραγματικά πλάνα από τα Τέμπη.

Σημειώνεται πως το επεισόδιο είχε και κάποιες έκτακτες συμμετοχές. Συγκεκριμένα είδαμε τους ηθοποιούς: Πυγμαλίων Δαδακαρίδη, Αλέξανδρο Πέρρο, Κάτια Ταραμπάνκο, Νικόλα Σέυμουρ Σταθόπουλο, Θοδωρή Σκυφτούλη, Χριστίνα Ραφαήλου, Μαρίζα Τσάρη, Δημήτρη Γεωργιάδη.

Ο Γιατρός: Τα σχόλια στο Twitter

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα