Ο Καπουτζίδης, ο Γεωργίου και το “κατηγορώ” του Ουγγαρέζου

Ο Καπουτζίδης, ο Γεωργίου και το “κατηγορώ” του Ουγγαρέζου

Η ιστορία από τα παλιά που πίκρανε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, οι κατηγορίες του προς τον Γιώργο Καπουτζίδη για εργασιακό μπούλιγνκ και η απάντηση του σεναριογράφου στο instagram.

Σε viral τείνει να εξελιχθεί η τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη, στο επεισόδιο της Δευτέρας του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», όπου και μίλησε για το μπούλινγκ. Το βίντεο με το στιγμιότυπο προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης και στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τους περισσότερους να επικροτούν τα όσα είπε ο σεναριογράφος και ηθοποιός. Ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από όσα είδε και πρόσθεσε πως έχει δεχτεί εργασιακό μπούλινγκ από τον ίδιο τον Γιώργο Καπουτζίδη όταν και οι δυο τους εργάζονταν στο MEGA. Ο παρουσιαστής του The Voice απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με ανάρτησή του στο instagram.

Η αντίδραση Ουγγαρέζου

Ενώ όλοι έδειξαν να συγκινούνται από το βίντεο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδειξε από την αρχή την αποδοκιμασία του. «Δεν μου αρέσουν αυτά τα θεατράλε, βαράω, χτυπάω, εκβιάζω το χειροκρότημα. Αυτό που είπε ήταν πάρα πολύ σημαντικό, αλλά λίγο το πούλησε» σχολίασε αρχικά ο παρουσιαστής που εξέφρασε από την αρχή τις αντιρρήσεις του για το πλαίσιο στο οποίο ειπώθηκαν, όσα ειπώθηκαν. «Δεν μου αρέσει το περιβάλλον που επέλεξε να πει όλα αυτά τα πράγματα, που ήταν το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”» σημείωσε.

Δεν μου αρέσει αυτό το κουνάω το δάχτυλο στους γονείς

Επιπλέον, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παρατήρησε πως το ύφος του κ. Καπουτζίδη ήταν κάπως «δασκαλίστικο», όπως το χαρακτήρισε. «Αισθάνομαι την ανάγκη να υπερασπιστώ τους γονείς, οι οποίοι δεν πήγαν σε κανένα σχολείο, το βρήκαν μπροστά τους, με το υπόβαθρό που είχαν και μπορεί να το αντιμετώπισαν λάθος. Θα μου πείτε, με τι αντίκτυπο. Έχετε δίκιο, αλλά δεν μου αρέσει αυτό το κουνάω το δάχτυλο στους γονείς» είπε.

Δείτε τι είπε ο Καπουτζίδης στην εκπομπή της Δευτέρας:


Η επίπληξη Καπουτζίδη στον Ουγγαρέζο για τον Γεωργίου

«Αυτό που εκείνος υπέστη ή δεν υπέστη μέσα από την έντονη προσωπικότητά του, ενδεχομένως να το υπέστησαν άλλοι εξαιτίας του» είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που εξιστόρησε ένα περιστατικό από την περίοδο που και οι δυο τους εργάζονταν στο MEGA. «Όταν ήταν κραταιός στο MEGA και σωστά ήταν, γιατί έφερε λεφτά στο MEGA, έπαιρνε τηλέφωνο όταν δεν του άρεσε κάτι που είπαμε ή που δεν είπαμε και επέπληττε» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς αυτό που λες να μην κάνουν οι μπούληδες να το κάνεις εσύ».

Όταν ήταν κραταιός στο MEGA έπαιρνε τηλέφωνο όταν δεν του άρεσε κάτι που είπαμε και επέπληττε

Όπως είπε, την περίοδο εκείνη, εκείνος έκανε το Ougga Challenge και είχε καλεσμένο τον αθλητικογράφο Γιώργο Γεωργίου. Ο σεναριογράφος είχε παραπονεθεί για την επιλογή του καλεσμένου, που στο παρελθόν έχει εκφράσει ομοφοβικές απόψεις με μήνυμά του τόσο στον ίδιο, όσο όμως και στον διευθυντή προγράμματος Πέτρο Μπούτο, την Έλενα Κατραβά και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής. «Δεν υπήρχε περίπτωση σε εμένα ο Γιώργος (σσ. Γεωργίου) να εκτορχιαζόταν, αλλά και αν το έκανε δεν θα το άφηνα» είπε ο ίδιος προκειμένου να υπερασπιστεί την επιλογή του.

Στο σημείο αυτό παρενέβη η παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά, σημειώνοντας πως δεν βρίσκει τη σύνδεση ανάμεσα στο ένα και το άλλο περιστατικό. «Να πεις την αλήθεια σου, αλλά καμιά σχέση το ένα με το άλλο» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εδώ υπάρχει μια συγκεκριμένη αφορμή, ένα παιδί που τραγουδάει για το μπούλινγκ. Αυτή τη στιγμή λες κάτι που σε πείραξε στο παρελθόν, αλλά αυτό είναι διαφορετικό».

Όταν εξαρτάται η θέση κάποιου από ένα τηλεφώνημα, γιατί χρησιμοποιείς αυτή σου τη δύναμη;

Ωστόσο, από την πλευρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επέμεινε πως τα δύο γεγονότα συνδέονται. «Όταν εξαρτάται η θέση κάποιου από ένα τηλεφώνημα, γιατί χρησιμοποιείς αυτή σου τη δύναμη;» διερωτήθηκε και σχολίασε πως δέχτηκε λογοκρισία από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Δείτε το περιστατικό από την πρωινή εκπομπή:

Η απάντηση Καπουτζίδη

Την δική του εκδοχή για εκείνο το περιστατικό, αλλά και μια συνολική απάντηση για τη στάση του, έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. Στο μακροσκελές κείμενο περιγράφει πως το 2015 και ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Μπούλινγκ, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον Γιώργο Γεωργίου που «έχει συνδέσει το όνομα του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθέσεις και σχόλια στην τηλεόραση». Όπως λέει, του έστειλε μήνυμα τονίζοντας πως διάλεξε λάθος ημέρα να έχει τον συγκεκριμένο καλεσμένο κάτι που επεσήμανε και στην υπεύθυνη εκπομπής και στον υπεύθυνο προγράμματος. «Θυμάμαι είχα πει συγκεκριμένα: ας βρίσκατε μια άλλη ημερομηνία».

Αν με ρωτήσετε πραγματικά τη γνώμη μου τώρα πια τον θαυμάζω (σσ. Γιώργο Γεωργίου) […] είναι ένας πατέρας που έδωσε μάχη για το γιο του

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι παρά την επίθεση που έχω δεχτεί κι εγώ ο ίδιος από αυτόν, αν με ρωτήσετε πραγματικά τη γνώμη μου τώρα πια τον θαυμάζω. Όχι φυσικά για τις απόψεις του, αυτές τις καταδικάζω και θα τις καταδικάζω πάντα. Αλλά γιατί είναι ένας πατέρας που έδωσε μάχη για το γιο του, έμεινε δίπλα του ως το τέλος, πάλεψε και θυσιάστηκε για το παιδί του» πρόσθεσε για τον Γεωργίου, ξεκαθαρίζοντας πως αναφέρει το όνομά του μόνο γιατί εμπλέκεται στην παλιά εκείνη ιστορία.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξηγεί πως κάτι παρόμοιο συνέβη και με την τηλεκριτικό Τίνα Μεσαροπούλου την επόμενη χρονιά. «Η κυρία Μεσσαροπουλου […] νομίζει ακόμα και σήμερα ότι ζήτησα να την απολύσουν. Όπως και ο κύριος Ουγγαρέζος, φοβήθηκε ότι θα του κόψουν την εκπομπή. Ωστοσο, ούτε η εκπομπή του κόπηκε, ούτε η κυρία Μεσσαροπουλου έχασε τη δουλειά της» σχολίασε. Ο ηθοποιός σημείωσε πως το ζητούμενο ήταν να υπάρξει μια αντίδραση. «Στο πρώτο ομοφοβικό ή ρατσιστικό σχόλιο που ακούμε, όποιο κι αν είναι το εργασιακό ή το κοινωνικό μας περιβάλλον».

Στο δεύτερο post του προέτρεψε όσους τον ακολουθούν να αντιδρούν «Αντιδράστε απέναντι στον ίδιο τον άνθρωπο που το εκφράζει, απευθυνθείτε σε κάποιον ανώτερο για να τον συνετίσει, πάντως κάντε κάτι!» αναφέρει και προσθέτει πως σε ό, τι τον αφορά, η τηλεόραση είναι ο εργασιακός του χώρος, εκεί θα αντιδράσει. «Κάθομαι σε μια καρέκλα και καλοπληρωνομαι! Ε, τουλάχιστον ας κάνω κάτι χρήσιμο. Ας μη σαπίσω σε αυτή την καρέκλα! Ας αντιδράσω!» συμπληρώνει και συνεχίζει: «Απέναντι σε όποιον Ουγγαρέζο και σε οποία Μεσσαροπουλου και σε οποίον Καπουτζιδη, και δε με νοιάζει ούτε σε ποιο κανάλι εργάζεται, ούτε αν χαλάσω τις σχέσεις μου με όλα τα κανάλια. Τη δουλειά μου ας τη χασω, τον εαυτό μου αποκλείεται!».

Τη δουλειά μου ας τη χασω, τον εαυτό μου αποκλείεται!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κλείνει λέγοντας: «΄Όταν θα φύγω πια από την τηλεόραση, τουλάχιστον θα θυμάστε ότι κάποτε σας έκανα να γελάσετε και ίσως, καποιους, τους έκανα και να αντιδράσουν! Θα μου φτάνει αυτό!». Δείτε το δεύτερο Post παρακάτω.

Ποιος ευθύνεται για τα παιδιά που ασκούν bullying;

Πείτε μας τη γνώμη σας!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα