Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ο μάγος που ανατρίχιασε τον Καπουτζίδη με το κόλπο του

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ο μάγος που ανατρίχιασε τον Καπουτζίδη με το κόλπο του

Η τέχνη της απάτης και η αίσθηση του Deja Vu που έκαναν τον Γιώργο Καπουτζίδη να τιναχτεί από τη θέση του.

Ο ταχυδακτυλουργός που εμφανίστηκε στο κυριακάτικο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» βάλθηκε να τρελάνει τους κριτές. Ως συνήθως, οι άνθρωποι που επιλέγουν τα μαγικά στο παιχνίδι, έχουν να αντιμετωπίσουν τον σκεπτικό και επικριτικό Σάκη Τανιμανίδη. Ωστόσο, ο Δημήτρης Μουσουράκης έσπευσε να καθησυχάσει τον κριτή πως δεν πρόκειται να επιχειρήσει ένα ακόμη κόλπο με χαρτιά τράπουλας.

Ο μάγος μίλησε για το φαινόμενο του Deja Vu, την αίσθηση δηλαδή πως κάτι που μα συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο, το έχουμε ζήσει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο στο παρελθόν. Ο Μουσουράκης, έβαλε τον Σάκη Τανιμανίδη να τραβήξει ένα τραπουλόχαρτο, την Μαρία Μπακοδήμου να επιλέξει ένα χρηματικό ποσό, από διάφορα που αναγράφονταν σε ένα σημειωματάριο και τον Γιώργο Καπουτζίδη ένα μέρος του κόσμου, από τα δεκάδες που είχε καταγεγραμμένα στο μπλοκάκι του. 

Στη συνέχεια, ο μάγος προέτρεψε κοινό και επιτροπή να παρακολουθήσουν ένα βίντεο. Ήταν εκείνος, έχοντας στην τσέπη ένα τραπουλόχαρτο, ίδιο με εκείνο του Τανιμανίδη, με το ακριβές χρηματικό ποσό που επέλεξε η Μπακοδήμου και… από την Πίζα της Ιταλίας. 

Δείτε το στιγμιότυπο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα