Ο Μεταξόπουλος είχε κάνει δοκιμαστικό για τη 'Στιγμή της Αλήθειας'

Ο Μεταξόπουλος είχε κάνει δοκιμαστικό για τη 'Στιγμή της Αλήθειας'

O χορευτής και χορογράφος παραδέχτηκε έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια, πως του είχε γίνει πρόταση να είναι εκείνος στο ρόλο παρουσιαστή, στην εκπομπή που μας σύστησε την Ευγενία Μανωλίδου (vid)

Ο Πάνος Μεταξόπουλος βρίσκεται σύμφωνα με τα λεγόμενά του στην καλύτερη φάση της ζωής του. Έχει τη δική του σχολή χορού και αναζητά νέα ταλέντα στην τέχνη που έγινε πάθος της ζωής του, μέσω του talent show, So You Think You Can Dance. Ο χορογράφος που συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το Fame Story και έπειτα στις πρώτες δύο σεζόν του show χορού, παραδέχτηκε καλεσμένος της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, πως "κόλλησε" το μικρόβιο της τηλεόρασης.

Τα πρώτα χρόνια μετά τη μεγάλη αναγνωριστιμότητα, εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή πως πέρασε από δοκιμαστικό προκειμένου να παρουσιάσει ένα από τα πιο hardcore reality που πέρασαν ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος, για τη "Στιγμή της Αλήθειας", εκπομπή που όπως είπε "ευτυχώς" δεν παρουσίασε.

"Είχα μεγάλο πρόβλημα που πήγα και το δοκίμασα" πρόσθεσε για το θέμα ο κ. Μεταξόπουλος. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ωστόσο πρόσθεσε πως το φορμάτ της εν λόγω εκπομπής ήταν τόσο σκληρό που κατά τη γνώμη του δεν θα έπρεπε να λογίζεται καν σαν παιχνίδι.

Δείτε από το 7ο λεπτό και έπειτα:

Η εκπομπή προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 το 2008 και όπως όλα δείχνουν, εφόσον αρνήθηκαν όλοι οι ως τότε αναγνωρίσιμοι παρουσιαστές, την ευκαιρία να μπει στο χώρο της τηλεόρασης άδραξε η Ευγενία Μανωλίδου. Το παιχνίδι υπέβαλε τους διαγωνιζόμενους στον ορό της αλήθειας και στη συνέχεια, ζωντανά και μπροστά σε συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα, τους ζητούσε να απαντήσουν σε ολοένα και πιο προσωπικές και σκληρές ερωτήσεις. Αν απαντούσαν σωστά, θα κέρδιζαν περισσότερα χρήματα με κίνδυνο φυσικά να πληγώσουν ή να αποκαλύψουν κάποιο καλά κρυμμένο μυστικό στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ενδεικτικά υπήρχαν ερωτήσεις, όπως "θα δεχόσουν 5εκατ. ευρώ αν αυτό σήμαινε πως ο πατέρας σου θα έχανε 5 χρόνια από τη ζωή του;" ή αν θα εγκατέλειπε κανείς την οικογένειά του για πάντα για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Άλλες ερωτήσεις αφορούσαν στις διαπροσωπικές σχέσεις, με την παρουσιάστρια να ρωτά τον παίκτη αν έχει απατήσει τον/την σύντροφό του, ενώ εκείνος/η βρίσκεται στο στούντιο.

Σε άλλο επεισόδιο, η παραγωγή ρωτούσε την κόρη μιας οικογένειας, αν έχει δει ποτέ ερωτικά τον σύντροφο της μητέρας της, ενώ σε άλλη παίκτρια ζητούσε να μάθει μπροστά στην οικογένειά της, αν η γυναίκα επισκέπτεται συχνά με τους συντρόφους της ερωτικά ξενοδοχεία.

Στις 2 Ιουνίου 2009 πάρθηκε η οριστική απόφαση για διακοπή της εκπομπής. Αυτό που θεωρήθηκε από το Ε.Σ.Ρ. ως το πιο σημαντικό είναι ότι με σκοπό να κερδίσουν οι παίκτες ένα χρηματικό ποσό, απεμπολούν τα προσωπικά τους δεδομένα με στόχο το κέρδος και την αύξηση της τηλεθέασης του καναλιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τηλεθέαση: Χάνει έδαφος το X-Factor, μετά και την πρεμιέρα του Master Chef

X-factor: Η 25χρονη που συγκίνησε την Τάμτα και το 'κόλλημα' του Μαζωνάκη

Βίντεο: Πώς θα αντιδρούσες αν μια ομάδα ξεκινούσε να χορεύει μπροστά σου;

Μπορεί ένα παραμύθι στον Alpha, να τα βάλει με δύο talent show;

SHARE: