Ο Μπο είδε το trailer του Survivor και ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την Καρολίνα Καλύβα on air

Ο Μπο είδε το trailer του Survivor και ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την Καρολίνα Καλύβα on air
Ο Μπο glomex

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Μπο, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου μετά την προβολή του trailer του Survivor που δείχνει τη σύντροφό του να συναντιέται κρυφά με τον Μάριο Πρίαμο.

Σάλο έχει προκαλέσει το νέο trailer του Survivor All Star για το επεισόδιο της Κυριακής (22/01) όπου εκτός από τις νέες αφίξεις των παικτών, παρακολουθούμε τις “μυστικές συναντήσεις” του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα σε καλύβα στο δάσος του Άγιου Δομίνικου.

Το συγκεκριμένο trailer “άναψε φωτιές” τόσο μέσα όσο και έξω από το Survivor με τον Μπο να φιλοξενείται το μεσημέρι του Σαββάτου από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και να ανακοινώνει πως η σχέση του με την παίκτρια του reality επιβίωσης ανήκει μάλλον στο παρελθόν.

“Το ‘ήταν’ ταιριάζει πολύ στη σχέση μου με την Καρολίνα. Πίστευα επίσης ότι ο Μάριος ήταν αρκετά φίλος μου και ότι ο λόγος του έχει μπέσα και ότι αυτά που λέει τα εννοεί, όπως γίνεται μεταξύ φίλων. Μάλιστα, πριν φύγουν τα παιδιά ο Μάριος ήταν αυτός με τον οποίο ήρθε κοντά η Καρολίνα και θα μου την πρόσεχε… Και μάλιστα είναι ένας άνθρωπος που ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή”, δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Ο ίδιος ανέφερε πως έμεινε έκπληκτος όταν είδε τα συγκεκριμένα πλάνα και όπως εκμυστηρεύτηκε η Καρολίνα δήλωνε ερωτευμένη μαζί του, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο να πρόκειται για παρεξήγηση.

Ήταν ξεκάθαρο, το είδα με τα μάτια μου. Δεν ένιωσα πολύ ωραία όταν το είδα, ένιωσα όπως θα ένιωθε κάθε άνθρωπος που θα ήταν στη θέση μου. Νιώθω ότι είναι ένα τεράστιο λάθος που έχουν κάνει, προς τον εαυτό τους πάνω από όλα γιατί δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω, δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους”, πρόσθεσε αναφέροντας ότι δεν σκοπεύει να δώσει στην Καρολίνα δεύτερη ευκαιρία.

Survivor All Star: Το trailer της Κυριακής (22/01)

Μάριος Πρίαμος και Καρολίνα Καλύβα βρίσκονται στο στόχαστρο των συμπαικτών τους, καθώς όπως αποκαλύφθηκε στο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, είναι οι δύο παίκτες που συναντιούνται κρυφά σε καλυβάκι που βρίσκεται στη ζούγκλα.

“Καταπέλτης” ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρει πως “βλέπω δύο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται καθημερινά μέσα από τη ζούγκλα. Δεν πεινάμε τσάμπα εδώ, ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου παίζουμε”, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας στην κάμερα αναρωτιέται: “Γιατί χάνονται συγκεκριμένη ώρα με το που πέφτει ο ήλιος;“.

Μάλιστα, στο trailer φαίνονται οι δύο παίκτες να κάθονται απομονωμένοι και κοντά ο ένας στον άλλον, ενώ η Καρολίνα σηκώνεται ξαφνικά και ο Μάριος φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως κάποιος τους βιντεοσκοπεί.

Οι “μυστικές συναντήσεις” των δύο παικτών όμως δεν περνούν απαρατήρητες, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσιώλη για την εκπομπή “Πρωινό μας”, ο παρουσιαστής του Survivor θα απευθύνει ξεκάθαρη ερώτηση προς τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα φέρνοντάς τους σε δύσκολη θέση, καθώς εκτός του ότι οι συναντήσεις αυτές αντιβαίνουν τους κανόνες του παιχνιδιού, θεωρούνται και επικίνδυνες, γιατί είναι εκτός των χωρικών ορίων στα οποία δικαιούνται να κυκλοφορούν οι παίκτες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα