Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ο πρώτος Έλληνας “Bachelor”

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι ο πρώτος Έλληνας “Bachelor”
Παναγιώτης Βασιλάκος Instagram @vasilakospanagiotis12

Είκοσι γυναίκες πρόκειται να διεκδικήσουν τον Παναγιώτη Βασιλάκο στο νέο reality του Alpha "The Bachelor". Όσα πρέπει να ξέρετε για τον πρώτο Έλληνα "Bachelor".

Το “The Bachelor” έρχεται στον Alpha και το Trailer που κυκλοφόρησε, αποκάλυψε ότι ο πρώτος Έλληνας Bachelor θα είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Τριάντα ετών, με καταγωγή από τη Μάνη και πτυχιούχος της Γυμναστικής Ακαδημίας, ο Παναγιώτης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads το 2017.

Ποδοσφαιριστής και συγχρόνως μοντέλο με μεγάλη επιτυχία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, έχει βρεθεί σε πασαρέλες του Μιλάνου και της Γαλλίας, όπου ξεχώρισε.

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως ο ίδιος έχει “εισχωρήσει” και στον κόσμο της πολιτικής αφού υπήρξε στέλεχος του κόμματος του Απόστολου Γκλέτσου.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, φαίνεται πως λίγο πριν την είσοδο του στο Bachelor, χώρισε με την 21χρονη σύντροφό του και μοντέλο, Ντιάνα Χομτζίλα.

Ο ρόλος του ως “Bachelor”

Το “The Bachelor” αποτελεί τον “βασιλιά” των ριάλiτι αγάπης. Στην αμερικανική τηλεόραση προβάλλεται πάνω από 18 χρόνια, σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Έκανε πρεμιέρα το 2002 στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC. Η λογική είναι η εξής: Ένας άντρας “περιστρέφεται” από 20 γυναίκες. Σκοπός τους, να τον διεκδικήσουν βιώνοντας μαζί του την απόλυτα ρομαντική εμπειρία.

Μέσα από δοκιμασίες και συναντήσεις προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή του και να τον γοητεύσουν με την προσωπικότητά τους. Στο τέλος όμως, μόνο μια θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα