Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο Mega – Η νέα σειρά που ετοιμάζει

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο Mega – Η νέα σειρά που ετοιμάζει
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης PAPADAKIS PRESS

Εδώ και αρκετό καιρό λοιπόν ακούγεται ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε συμφωνήσει να βγάλει τη νέα του σειρά μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα που ετοιμάζει ο ANT1, τελικά όμως φαίνεται να "έκλεισε" στο Mega.

Έπειτα από σχεδόν 10 χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια νέα σειρά μυθοπλασίας που θα είναι έτοιμη τα Χριστούγεννα του 2021 και θα προβληθεί από το παλιό του “σπίτι”, Mega.

Πρόκειται για μια δραματική σύγχρονη ερωτική σειρά, τα επεισόδια της οποίας θα προβάλλονται εβδομαδιαίως. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα αναφέρουν ότι η ιστορία θα διαδραμματίζεται εν καιρώ πανδημίας και ότι μέρος των γυρισμάτων θα λάβει χώρα στους Παξούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 να βγάλει τη νέα του σειρά μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα που ετοιμάζει ο Όμιλος του Αμαρουσίου. Τελικά όμως, όπως μετέδωσε το Open, ο γνωστός δημιουργός “έκλεισε” στο Mega.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα