Οι “Ράδιο Αρβύλα” επιστρέφουν – Η σημαντική αλλαγή που θα δούμε φέτος

Διαβάζεται σε 2'
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
Ράδιο Αρβύλα ΑΝΤ1

Η παρέα του Αντώνη Κανάκη επιστρέφει στο πόστο της με το “Ράδιο Αρβύλα” να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου. Η αλλαγή στις ημέρες προβολής της σατιρικής εκπομπής.

Πρεμιέρα κάνει στις αρχές Νοεμβρίου το “Ράδιο Αρβύλα” μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και τις τελευταίες ώρες προβάλλεται το trailer του νέου κύκλου της σατιρικής εκπομπής με τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας να έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο.

Πυρκαγιές, πλημμύρες και εκλογές είναι οι τρεις “πυλώνες” του trailer για την πρεμιέρα της τηλεοπτικής παρέας του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά και του Χρήστου Κιούση που επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 20:00.

Η μακροβιότερη και πιο ξεχωριστή ψυχαγωγική εκπομπή επιστρέφει για 17η σεζόν, ωστόσο η φετινή θα είναι μία χρονιά αλλαγών, αφού το “Ράδιο Αρβύλα” δεν θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα από Δευτέρα έως Πέμπτη, όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος, όπως αναφέρουν τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ, είναι διότι η μουσική εκπομπή “Βινύλιο“, που μεταδίδεται κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα, θα “κλέβει” μία ημέρα από το “Ράδιο Αρβύλα”, όταν υπάρχουν αφιερώματα που θα πρέπει να προβάλλονται σε δύο μέρη.

Έτσι, το “Βινύλιο” θα προβάλλεται κατ’εξαίρεση και όταν αυτό απαιτείται, δύο φορές την εβδομάδα, με τη σατιρική εκπομπή να μεταδίδεται από Δευτέρα έως Τετάρτη.

Ράδιο Αρβύλα: Δείτε το trailer

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα