Οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor – Ράκος η Ξένια των REC

Οικειοθελής αποχώρηση στο Survivor – Ράκος η Ξένια των REC

Τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, μια οικειοθελής "έξοδος" και νεύρα εναντίον της Σπυροπούλου στο Survivor

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι για τρίτη φορά προτεινόμενη για αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο μετά την ήττα της ομάδας στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας που περιελάμβανε μοναμαχίες. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η Σπυροπούλου κατάφερε να νικήσει τη Μελίνα. Τη Σπυροπούλου τη ψήφισαν ως προτεινόμενη οκτώ από τους εννέα Διάσημους.

Η Κατερίνα Δαλάκα, ως η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας, και ο Μιχάλης Μουρούτσους ως ο κερδισμένος του παιχνιδιού της ατομικής ασυλίας ήταν οι δυο που υπέδειξαν τους άλλους δυο προτεινόμενους για αυτή την εβδομάδα.

Η Δαλάκα ψήφισε τον Γιάννη Τσίλη, ενώ ο Μιχάλης Μουρούτσος ψήφισε την Ξένια. Μια Ξένια που εμφανίστηκε σε κακή ψυχολογική κατάσταση τις τελευταίες ημέρες. Η ίδια, με αφορμή τη δυνατότητα επικοινωνίας με δικούς της ανθρώπους που χάθηκε για την ώρα, δήλωνε στον Σ. Τανιμανίδη: “Κατάγομαι από μία πόλη που εδώ και 4 χρόνια γίνεται πόλεμος. Τη μαμά μου έχω να τη δω δύο χρόνια. Τώρα που είμαι εδώ και δεν έχω καν δυνατότητα να ακούσω τη φωνή της, είναι ο,τι πιο δύσκολο. Ο μόνος άνθρωπος που είναι ασφαλής είναι ο αδερφός μου που είναι στην Ελλάδα και περιμένει να γυρίσω”.

Η Ξένια κατάγεται από ένα χωριό της Ουκρανίας που πολλά χρόνια τώρα βρίσκεται στο επίκεντρο του πολέμου. Όπως έχει η ίδια αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2015 το σπίτι της στην Ουκρανία είχε χτυπηθεί σοβαρά από βόμβα με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί, ενώ μέσα κοιμόταν η οικογένεια της. Η ίδια, από την Ελλάδα προσπαθούσε να μαζέψει λεφτά από τις δουλειές της στο τραγούδι ώστε να μπορέσει να τους βοηθήσει έστω και από μακριά και τώρα όπως φαίνεται, το γεγονός ότι είναι μακριά τους την επηρεάζει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι.

Παράλληλα, εκτός Survivor 2 βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Μαρία Σαμαρίνου. Η παίκτρια των Διασήμων αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει τη σχετική ανακοίνωση στο συμβούλιο.

“Έχετε νιώσει όλοι στο πετσί σας τι θα πει Survivor, τι θα πει πείνα. Σας είπα πριν λίγες εβδομάδες ότι το Survivor δεν είναι για όλους. Δεν μπορούν να τα καταφέρουν όλοι στο Survivor. Δυστυχώς, αυτές οι δυσκολίες επηρέασαν και έναν ακόμα παίκτη. Η Μαρία Σαμαρίνου μας ανακοίνωσε προ ολίγου ότι πλέον δεν επιθυμεί να παραμείνει άλλο στο παιχνίδι. Δεν αντέχει στις δύσκολες αυτές συνθήκες και επέλεξε η ίδια να επιστρέψει στην Ελλάδα”, είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

Από εκεί και πέρα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μπει στο στόχαστρο των γυναικών των “Διασήμων”.

Η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε στην κάμερα του παιχνιδιού: “Η Κωνσταντίνα έκανε παρέα με τα κορίτσια και ξαφνικά κάνει με τα αγόρια”, ενώ θέση πήρε και η Ξένια, η οποία την κατηγόρησε για τη στάση της προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή της στο παιχνίδι.

“Αυτό που κάνει η Κωνσταντίνα και προσπαθεί να κρατήσει καλές σχέσεις με όλο τον κόσμο για να ασφαλίσει τη θέση της μέσα στο παιχνίδι”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα