Όποιον πάρει ο Χάρος – Ο Σώζων του Survivor τα βάζει με τους Διάσημους

Όποιον πάρει ο Χάρος – Ο Σώζων του Survivor τα βάζει με τους Διάσημους
Ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος παίκτης στην ομάδα των Διασήμων του Survivor Survivor/Facebook

Ο παίκτης των Διασήμων απασφάλισε κατά ορισμένων στην παραλία που... άλλα λένε μπροστά και άλλα πίσω από τις κάμερες

Ο νέος παίκτης του Survivor άνοιξε “πυρ” κατά της ομάδας του και δεν σταμάτησε πριν τους “στολίσει” όλους. Μιλώντας στην κάμερα ο Σώζων σχολίασε πως αδημονεί για την ένωση των ομάδων, αφού όπως είπε οι μαχητές του φαίνονται πιο αληθινοί και συνέχισε λέγοντας.

“Η ευγένεια λείπει από τη συγκεκριμένη ομάδα” σχολίασε ο προπονητής χόκεϊ επί χόρτου και πρόσθεσε: “Εγώ δεν είμαι άνθρωπος του θεάματος ή της showbiz. Έχω έρθει εδώ να παίξω το παιχνίδι”.

“Δεν θα έκανα παρέα έξω με τον Στέλιο γιατί έχει χάσει την εμπιστοσύνη μου. Και για τα ψέμματα που έχει πει, αλλά και γιατί νοιάζεται τόσο για την εικόνα του και τόσο λίγο για τους γύρω του” είπε αφήνοντας αιχμές για τον ηθοποιό και τον τρόπο με τον οποίο κινείται στο παιχνίδι. “Το εγώ του είναι μεγαλύτερο από τον εαυτό του” σημείωσε.

Στη συνέχεια, τα έβαλε με Κρητικό, Εύη, Μουρούτσο και Δαλάκα για τα αγωνίσματα. “Δεν μπορώ να βλέπω ανθρώπους που δεν αλλάζουν γνώμη, που θέλουν να δείξουν χαρακτήρα που δεν ακούει, όταν η ομάδα τους έχει χάσει 7 πόντους, όπως ο Στέλιος, η Εύη, ο Μιχάλης και η Κατερίνα” είπε και τόνισε: “Ενώ βλέπουν ότι κάτι δεν το έχουν, αρνούνται να πάρουν μια άποψη.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα περιστατικό με την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ένιωσε άβολα όταν ο Σώζων θέλησε να τη βοηθήσει να σπάσει καρύδες. “Δεν μπορώ πω ότι έχει προσαρμοστεί 100% στην ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι κοιτά την πάρτη του, αλλά κοιτά περισσότερο τον εαυτό του από την ομάδα” σημείωσε η αθλήτρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα