Όταν ο Παπαδάκης έπαθε Τζουλιάνι – Η σπαρταριστή ιστορία για τη μέρα που ξέβαψαν τα μαλλιά του

Όταν ο Παπαδάκης έπαθε Τζουλιάνι – Η σπαρταριστή ιστορία για τη μέρα που ξέβαψαν τα μαλλιά του

Το αντίστοιχο προσωπικό του ατύχημα με αυτό του Ρούντι Τζουλιάνι διηγήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή του εκπομπή, προκαλώντας άφθονο γέλιο.

Ο Ρούντι Τζουλιάνι και τα βαμμένα του μαλλιά έχουν γίνει viral παγκοσμίως τις τελευταίες ώρες. Το video με τον ιδρώτα που έσταζε στο πρόσωπό του, προδίδοντας ότι βάφει τα μαλλιά του έχει παίξει παντού, προκαλώντας γέλιο, αλλά και αμηχανία ενδεχομένως σε αρκετούς “συμπάσχοντες”, πολλώ δε σε αυτούς που ακολουθούν ανάλογη τακτική και παράλληλα κάνουν τακτικές δημόσιες εμφανίσεις.

Στους περισσότερους, το συγκεκριμένο περιστατικό έδωσε τροφή για σχόλια. Στον Γιώργο Παπαδάκη πάλι, έδωσε αφορμή για να θυμηθεί ένα ανάλογο προσωπικό κάζο, από τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση και συγκεκριμένα από την εκπομπή “3 στον αέρα”.

Ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” θυμήθηκε εκείνη τη μοναδική φορά που αναγκάστηκε να βάψει τα μαλλιά του, αλλά προδόθηκε -επίσης- από τον ιδρώτα του.

“Όταν έκανα το “3 στον Αέρα” μου είχαν πει τα κορίτσια από το μακιγιάζ να μου βάλουν ένα σπρέι για να η φαίνεται η καραφλίτσα. Με τα χίλια βάσανα είπα ναι. Αμέσως μετά την εκπομπή φύγαμε για τη Θεσσαλονίκη, για ρεπορτάζ. Ήταν Ιούλιος μήνας και είχε πολλή ζέστη. Ίδρωσα. Έβλεπα τον κόσμο να με κοιτάει και να γελάει. Ήταν οι πρώτοι μήνες που εμφανιζόμουν στην τηλεόραση. Όλοι στην αρχή γίνονται ψώνια όταν βγαίνουν στην τηλεόραση. Και τι πίστευα ο ηλίθιος; Ότι με αναγνώρισαν! Γέλαγαν αυτοί, γέλαγα κι εγώ. Μέχρι που ήρθε αεροσυνοδός και μου λέει “κύριε έχετε ιδρώσει κι έχει ξεβάψει το μαλλί σας και έχει γίνει όλο το πρόσωπό σας καστανό”, είπε ο Γιώργος Παπαδάκης που, καταλήγοντας, ξεκαθάρισε πως: “Μία φορά το έκανα και δεν το ξανάκανα. Μετά, τα άφησα να πέσουν μόνα τους”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα